SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Köp Väggskåp billigt online

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Litet väggskåp nyckeln till ett praktiskt badrum

Badrummet är ett utrymme som bör ordnas på ett praktiskt och bekvämt sätt för dig, och samtidigt elegant och estetiskt. Det är viktigt eftersom rummet inte bara används för hygienbehandlingar, men det används mer och mer för vila och avkoppling. Väggskåp badrum är en lösning där du estetiskt ordnar din kosmentik och andra små detaljer för vardagens personliga hygien.
När du dekorerar ett badrum ska du först tänka på möbler där du gömmer kosmentik och andra badrumstillbehör. Detta är lika viktigt som att välja rätt tvättställ, badkar eller dusch. Den bästa lösningen på detta område är valet av rätt hängande skåp, där du kan lagra alla vardagliga tillbehör i badrummet. Vägghängt skåp passar perfekt in i ett litet utrymme.

Bestå väggskåp i Selly Home

Det stora utbudet av utrustning domineras av badrumsskåp som hänger med en spegel. Detta är en mycket funktionell lösning för dig, eftersom du kan hänga dem över handfat och på detta sätt får du en spegel utan att behöva spendera extra pengar. Och att köpa en spegel är en betydande kostnad om du väljer en högkvalitativ produkt. Om du bestämmer dig för skåp som hänger i badrummet kan du optiskt förstora ett litet rum.
Hängande skåp för badrummet består inte bara av hyllor. Allt oftare har hängande badrumsskåp lådor som du kan fylla med din kosmentik. Hängande badrumsskåp blir då inte bara ett funktionellt objekt utan ger också ditt badrum ett originellt utseende. Hängande badrumsskåp har en obestridd fördel. Du kommer lätt under skåpet när du ska städsa och hålla det snyggt.

Väggskåp med glasdörr

Badrum med hängande badrumsskåp uppfyller praktiskt taget alla krav. Hängande skåp rymmer alla föremål, hygienartiklar, handdukar och små föremål som behövs varje dag. Dessa inkluderar en hårtork och plattång. Tack vara mängden mönster och intressanta design som du hittar i våran online butik, hittar du skåp som matchar alla inredningar.
Hängande badrumsskåp är utformat för att hänga på väggen. Det tar inte plats på golvet, vilket är en fördel i fallet med liten plats, då har du mer utrymme att hantera. I skåpet ordnar du dina badrumstillbehör. Vissa av dessa möbler är utformade för att fästa ben på dem och användas som stående modeller.
Valet av möbler för badrumsfaciliteter bör vara väl genomtänkt. Det är från dem som funktionen och bekvämligheten med att använda hela rummet beror på. Så välj skåp som inte tar allt utrymme, men låter dig använda det på bästa möjliga sätt. Därför är den ideala lösningen hängande skåp - de begränsar inte utrymmet på golvet, så du har friheten att röra dig, och samtidigt får du ett rymligt utrymme för dina handdukar och kosmentik.

Badrumsskåp vägg i vårt erbjudande

Dessa möbler finns i många färger, mönster och storlekar - du kan välja en eller två dörrmodell beroende på dina behov och anpassa dem också till din lägenhets karaktär. Du hittar också hängande lådor som är perfekta för att förvara dina personliga föremål och tillbehör för kroppsvård. De kännetecknas av en solid prestanda, tack vare detta behåller de sina egenskaper och ett attraktivt utseende i många år.

pixel