SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Möbler för barn - Gulliver

(antal produkter:1 )

Väggdekoration barnrum med Guliver kollektionen

Guliver-systemet är modernt möbler för barn- och ungdomsrum. Extremt rika färger gör det möjligt att välja möbler som passar inredningen och smaken hos den som bor i den. En kombination av vit med grå, turkos, rosa, grön och vit att välja mellan. Allt i högglans med trähandtag som finns i olika färger.

Dekoration barnrum

Högkvalitativa möbelfasta material är gjorda av 16 mm laminatbräda, förutom den större användarvänligheten, bollskyddsguider och PVC-finér på möblernas kanter.

Som en del av Guliver-samlingen kan du köpa färdiga uppsättningar eller enskilda bitar för konst. Funktionell skrivbord som behövs för student eller student. Olika byråer med lådor eller hyllor. Bokhylla för barn och rymliga garderober för ett barns garderob. Sängar med lådor, valfritt med eller utan madrass. Ett brett utbud av möbler i kollektionen och deras rika färger kommer att skapa en unik design. Guliver-systemet är originala möbler i livliga färger som kommer att ge glädje och energi in i interiören.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel