SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Rene

( antal produkter: 4 )
Bredd
Djup
Filter: färg

Rene - universella TV möbler

Möbler Rene kännetecknas av modernitet och ett attraktivt utseende. Det är också värt att notera att färg av dessa möbler matchar olika slags av möbler och dekorationer. På vår nätsida kan man köpa en färdig uppsättning TV-möbler Rene eller skapa sin egen komposition med hjälp av enskilda element, bland vilka finns det: byråar, garderober, TV-bänkar, bokhyllor och skrivbord. Vi är säkra på att detta unika set vardagsrumsmöbler kommer att förändra ditt vardagsrum för det bättre. Möblerna är också lätta att rengöra.

TV möbler Rene i en ljus färg

Den klassiska formen av stommen och dess vacker färg får fram interiörens skönhet. Tack vare mångfalden av element tillgängliga i denna serien kan alla hitta något för sig själv. TV möbler Rene kan användas inte bara i vardagsrum utan också i moderna matsalar och ungdomsrum. Om du drömmer om en mysig och välinredd interiör, välj möbler från serien Rene.

TV möbler Rene - skapa en mysig stämning i ditt vardagsrum

Serien Rene utmärker sig med sin klassisk form. Alla möbler från denna serie har välformade svarta metallhandtag. Ljusa färgerna kommer att skapa en mysig stämning. Dessa möbler kommer att se bäst ut i inredningar i skandinavisk stil. Man kan beställa en färdig uppsättning eller göra sin egen med hjälp av individuella elementer. Möblerna är också enkla att rengöra.

Vardagsrumsmöbler Rene - ljus träimitation är en inredningstrend just nu

Möbler från serien Rene är tillgänglig i färg som imiterar furu. Användningen av klassiska handtag i svart som kontrasterar med de ljusa fronterna ger alla TV möbler Rene en originell karaktär. Det finns också en möjlighet att montera LED belysning i enskilda element, vilket kommer att skapa en ännu mysigare stämning i ditt vardagsrum. Ett stort antal element i serien Rene orsakar att man kan skapa sina egna uppsättningar inte bara för vardagsrummet utan också för matsalen eller ungdomsrummet.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel