SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barnbord och stolar

( antal produkter: 3 )
Färg

Barnmöbler bord och stolar - du hittar den i SH!

Barnens bord är ett oumbärligt element i varje barns rum. De är vanligtvis gjorda av massivt trä eller laminat. En perfekt lösning är skrivbord som växer med ditt barn och passar både förskolor och studenter. När som helst kan du ändra höjden på skrivbordet från 63 till 96 cm, och i vissa fall också lutningsvinkeln på skrivbordet. Sådana modeller gör att du kan ställa skrivbordet direkt på barnets tillväxt. Borden levereras i olika storlekar, till exempel 109 cm bred, justerbar höjd 63-96 cm och djup 55 cm. Skrivbordets vikt är ca 16 kg. De tillverkas i olika färger. I erbjudandet ingår också små bord för barn i massivt trä med en kapacitet på upp till 100 kg, som dessutom är utrustade med barnstolar. Bordsytan är 59 x 59 cm, höjd 55 cm. Barnbord är mycket slitstarka och kan även användas i daghem eller barncentrum. I Selly Home hittar du inte bara ett bord eller skrivbord, men du kan också utrusta ett barnrum med en barnstol. Kolla in setet barnbord och stoler se hur charmigt det ser ut i ditt barns sovrum. Möbler som kommer att vara i ett barnrum borde vara inte bara trevliga, men också funktionella och säkra. I våra produkter undviker vi utskjutande bultar, naglar och skarpa, spetsiga horn och ersätter dem med avrundad, icke-hotande för barnet.

Runt barnbord med bra material

För de yngsta användarna rekommenderar vi rundbord - för säkerhetsskäl försöker vi minska skarpa kanter i barnets miljö. För hälsan hos de minsta användarna av våra bord och stolar har vi försäkrat oss om att de material, färger och lacker som används för deras produktion används av oss, åtföljs av lämpliga säkerhetsgodkännanden för leksaker. Alla produkter i vår butik har utformats så att de uppfyller smakerna till även de mest krävande kunderna, och den design som används av oss stimulerar barns fantasi, eftersom de små bara älskar djur och feämnen.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel