SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

BELYSNING

( antal produkter: 1 )

Billiga lampor - vad inspirerar oss?

Ursprungligen, inspirerad av Thomas Edison - blev vi förälskade i enkelheten i hans första glödlampa. Även om det inte var han som uppfann glödlampan, är hans patent från över 100 år sedan det närmaste vad som för de kommande åren härskas i alla hem i världen - vanliga kollampor. Magin med dessa glödlampor försvinner inte och uppskattas till denna dag. Genom att köpa lampor online kan du hitta den perfekta lampan för din interiör.
Lampans hjärta är en glödlampa, men hela designlampan består av flera viktiga element.

Design belysning - magi i ljus & skugga

Selly Home är en butik med andra design lampor än alla. Vi är inspirerade av den förflutna epoken där arbetet med mänskliga händer var det viktigaste och korrekt uppskattat. Varje objekt var handgjorda och hade sin egen själ som han fick under skapelseprocessen. Tack vare detta fick den en unik karaktär och uppfyllde inte bara en funktionell funktion - tvärtom - alla objekt som handgjordes av en hantverkare måste njuta av själva ögat. Detta mervärde är något som vi vill överföra till våra produkter.

Smart belysning praktiska tips

Först och främst kablar. Nu behöver du inte dölja dem. Finns i 60 färger och mönster och passar in i alla interiörer. Alla färgade flätade linjer som erbjuds av onlinebutiken Selly Home produceras i Norge. Tillsammans med färgglada kablar erbjuder vi olika tillbehör som behövs för arrangemang med en kabel i huvudrollen. Ett exempel kan vara kabelhållare, som finns i flera färger, tack vare vilka vi kan lägga kablar på både väggar och tak, vilket skapar en idealisk strömskena direkt från loftet eller intrikata former. Valet är ditt.

Planerar du att bygga ett hus, renovera din lägenhet eller kanske du bara vill ändra? I vår butik hittar du rätt lampor och belysning för alla interiörer
Korrekt valt ljus ökar livskvaliteten - tack vare lämpliga lampor kommer du att må bättre i dina egna fyra väggar. Ljuset skapar en vacker atmosfär - för välbefinnande, avkoppling och arbete. Korrekt vald lampa ger rummet en karaktär och skapar en unik atmosfär i den. Väl valda glödlampor skyddar ögonen från snabb trötthet och ökar komforten. Med lamporna från onlinebutiken Selly Home kan du dekorera ditt eget hem humörigt och konstgjort.

Designlampa - ett brett urval

Lampor, armaturer och lampor i ett stort sortiment
I en tydligt organiserad butik med lampor är dina inköp snabba, prisvärda, säkra och bekväma.
Produkter i vårt erbjudande:
hängande lampor,
stående lampor,
skrivbordslampor,
lampetter,
externa lampor,
lampor för barn,
spotery,
takplafond.
När du shoppar på Selly Home kan du använda rabattkoderna som vi har förberett för dig
Våra medarbetare försöker tillgodose alla våra kunders önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor. För att göra detta, kontakta bara vår kundtjänst. Vi väntar på dina förfrågningar!

pixel