SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Lampor design - bordlampa

( antal produkter: 11 )
Bredd [cm]
Diameter
Filter: färg
Pris
-

Bordslampa design

Nattljus är användbara under en längre tid innan du går i sömn, för att slutföra läsning eller göra andra aktiviteter. Det är därför det är så viktigt att de kombinerar funktionalitet med höga estetiska värden - i slutändan är de en viktig del av händelsen. Vi rekommenderar att du väljer belysningen i sovrummet, och vi visar full inspiration i fotogallerier. Bordslampor klassiska och moderna alternativ - något coolt för alla!

Att välja rätt nattljus är en verklig utmaning. Det är värt att göra det med stor omsorg, särskilt om du väljer två lampor för en dubbelsäng. De måste "arbeta" på ett sådant sätt att de inte väcker den andra personen. Det är därför olika justerbara lampor fungerar bra - speciellt de som är placerade på ett skåp eller nattduksbord, samt lampor eller golvmodeller. Billiga bordslampor har varit en stark trend som varit i flera år och får fler och fler följare. Lampor som hänger i taket blir också en mer populär lösning. Låt oss se till att de bara lyser upp halva sängen. Bordslampor online - Kolla in Selly Home-erbjudandet!

Nattljus: lampor på nattduksbord eller golvlampor

Billiga bordslampor är vanligtvis utrustade med nyanser, där ljuset bara kommer ut på botten eller på toppen och botten, det är mjukt och spridd, och viktigast av allt lyser det inte i personens ögon över sängen. Är du orolig för att en liten lampa inte kommer att producera tillräckligt med ljus? Inga problem.

Köp stora bordslampor med justerbar ljuskraft. I dessa modeller är bordslamporna vanligtvis tillverkade av tjockare material. I modern stil är interiörer också populära golvlampor med justerbara armar (eller riktningsmodeller i XXL-versionen) som står bredvid sängen. Ett stort antal armar och förmågan att ställa in dem ordentligt är de stora fördelarna med sådana lampor. De är därför ett bekvämt sätt att lysa upp sängen, och egentligen bara den del där ljuset kommer att behövas. Små bordslampor som väljs av ägarna till små sovrum kan också ge en tillräcklig dos av ljus - frågan är bara att välja rätt lampa. Som regel upprätthålls de i en skandinavisk stil med harmoni och minimalism - moderna bordslampor som passar nästan alla inredningar. Bordslampor Design - Hitta den perfekta modellen hos Selly Home!

Belysning i sovrummet, skapar ett klimat och är en viktig del av inredningen. Bordslampor bör inte ge starkt ljus, men mjuka, med en varmare färg - som solnedgången. Tack vare det kan vi ha det bra medan vi läser, och samtidigt vaknar vi inte för mycket. Stora vackra bordslampor som är väl anpassade till interiören kan ändra det helt. Vi rekommenderar känsliga, djupa lampor. Om vi ​​bestämmer oss för mönstrade lampor, låt oss se till att de har föremål gemensamt med andra tillbehör i rummet - främst textilier. Var är det enklaste sättet att hitta det? Bordslampor online naturligtvis. Hos Selly Home hittar du förmodligen din drömmodell.

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel