SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Utomhuslampor & Trädgårdslampor

( antal produkter: 2 )
Filter: färg

Utomhuslampor för din trädgård

Utebelysning är ett nödvändigt inslag när man arrangerar utrymmet runt huset, balkongen eller terrassen. Lampor i trädgården spelar en dekorativ och funktionell roll. Tack vare lämpligt urval av utomhuslampor skapar vi en mysig stämning som bidrar till bättre avkoppling. När man monterar vägglampor på fasaden av byggnaden, kommer man att betona byggnadernas originella karaktär och arkitektoniska detaljer. Ett brett urval av stilar och färger på utomhuslampor orsakar att det går lätt att kombinera dem med uppsättningar av trädgårdsmöbler.

Utomhuslampor kommer att göra din trädgård ännu vackrare

Varje person som har en trädgård försöker se till att deras trädgård alltid är välskött och presenterar sig väl. Det är tänkt att en trädgård ska vara en unik plats där man kan sitta ner och koppla av i solen, eller helt enkelt sitta i skuggan med en bok. Tack vare rätta utomhuslampor kommer trädgården att se lika vacker och intressant ut efter solnedgången som under dagen. Du kan skapa intressanta ljuseffekter genom att belysa nästan hela trädgårdsytan, liksom de viktigaste växterna. Tack vare valet av olika utomhuslampor kan det slutliga utseendet på hela arrangemanget vara mycket överraskande.

Smarta hem - utomhusbelysning med skymningsrelä

En modern trädgård använder de faciliteter som modern belysning och bevattningssystem skapar. Upptäck möjligheterna att belysa trädgården, terrassen och fastigheten. I vårt sortiment har vi lampor utrustade med infraröda rörelsessensorer eller skumningsgivare, tack vare detta slås lamporna endast på när det redan är mörkt ute.

pixel