SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Klädställning

( antal produkter: 2 )
Filter: färg

Klädställning och Selly Home

Inte bara anställda utan även kunder och andra besökare på företagets kontor vill bekvämt lägga ner sin kappa och paraply. Det passar inte att de måste hänga kläder på baksidan av en stol. Det är därför du hittar en praktisk vägghängare, en hängare på hjul och ett snyggt klädställ i denna kategori. I en situation där det inte finns mycket utrymme i korridorerna eller rummen, rekommenderar vi att du köper klassiska vägghängare. Om du har mer utrymme kan du välja en metallhängare på hjul, där en större mängd varma ytterplagg kommer att passa, eller en version med en hylla för skor eller utan den.

Klädställning på hjul - en praktisk lösning

Den mest eleganta lösningen är en stående klädställning, men den kräver tillräckligt med utrymme runt. I vårt erbjudande hittar du också en mycket praktisk variant med ett roterande huvud och en funktionell paraplyhållare. Naturligtvis kan paraplystället också köpas separat. De som finns i vårt erbjudande är gjorda av massiv eller perforerad stålplåt målad med högkvalitativ pulverfärg, vi har också modeller av borstat rostfritt stål.

Billig klädställning - till den stationära butiken och hallen

Butiksställningar (stenders) är ett oumbärligt inslag i butiksutrustning. Nödvändigt i klädaffärer, tillbehör och annat sortiment. Massivt - tillverkat mestadels av kromat eller jordat stål. Klädställning på hjul, som möjliggör snabb rörelse, ändrar inredningen och upprätthåller ordningen. Erbjudandet inkluderar ett stort urval av stativ från enkla klädställning till specialställningar, profilerade för specifika produkter - hattar, slipsar, solglasögon, väskor, smycken eller strumpbyxor. Försäljningen inkluderar även pulverlackerade stativ och trådhängare, designade för att visa vykort, tidskrifter och tobaksprodukter.

pixel