SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Bordslampa design

( antal produkter: 4 )
Filter: färg

Bordslampor design i Selly Home

Skrivbordslampor tillhör den funktionella och eleganta utrustningen i arbetsytan och är en av förutsättningarna för bekvämt arbete. Stödlampor är utbredda, som utgör grunden för ljus på bordet, på jobbet och på kontoret. Vi erbjuder skrivbordslampor med olika design och färger!

Bordslampor online för dig!

Först och främst bör allmän belysning (t.ex. taklampa) och strålkastare (skrivbordslampa) komplettera varandra. Det är viktigt att när du arbetar vid ett skrivbord inte lita på bara en av dem. Annars kan otillräckligt ljus eller för mycket kontrast störa. Det är värt att överväga vilken roll denna armatur ska spela - är det att ge förutsättningar för avkopplande surfing på Internet eller för långt och effektivt arbete?

Hur man ställer in en bra liten bordslampa?

En viktig fråga - skriva med höger eller vänster hand? Denna till synes löjliga fråga rör faktiskt en mycket viktig fråga. Högerhänta, eftersom de borde ha en lampa på vänster sida av skrivbordet och vänsterhänt på höger.

En billiga bordslampa som är inställd på detta sätt kommer inte att skugga på anteckningarna och allt vi arbetar med för tillfället. Om det också finns en dator på bordet, bör lampan inte stå framför skärmen - det är förmodligen uppenbart. Detta innebär att skrivbordslampan ska placeras på vänster eller höger sida av skärmen. Kanske precis bakom honom. Obs! Skärmen ska alltid vridas så att lampan inte bländar.

Skrivbordslampor

I vår onlinebutik hittar du ett brett utbud av skrivbordslampor som kompletterar din interiörutrustning. Vår onlinebutik erbjuder omfattande inredning av utrymmen hemma. Se hur en vanlig modern bordlamper kan förändra din interiör. Efter att ha möblerat hemutrymmet med möbler, slutför klimatet med rätt belysning. Du blir förvånad över hur mycket du kan ändra interiören på ett enkelt och billigt sätt. Design bordslampa i vår butik kombinerar utmärkt kvalitet - de är gjorda med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Anmärkningsvärt är deras attraktiva pris - vi garanterar att våra lampor är de billigaste modellerna som finns på den norska marknaden. Fina bordslampa kommer att byta kontor! Njut av shopping!

 

 

 

pixel