SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hyllsystem

( antal produkter: 2 )

Hyllsystem - till ditt kontor

Selly Home-ställningar kännetecknas av stabilitet och hållbarhet. De är en professionell och ekonomisk lösning för maximal användning av utrymme i alla arkiv. Rackarna är optimerade för arkivering av filbindemedel. Hyllstöd är utrustade med fötter med möjlighet att förankra sig på golvet. Hyllorna kan justeras i intervaller på 25 mm. Alla hyllor har ett centralt stopp.
De kan ställas in i rad med hjälp av ett grundläggande och obegränsat antal extra rack.

Billiga hyllsystem

För anhängare av traditionellt designade kontorsmöbler måste vi erbjuda en mycket mångsidig, solid tillverkad hylla metall, som fungerar bra på både kontor och hemmakontor. Varje skåp som vi erbjuder är en kombination av attraktivt utseende, trendiga färger, enkel rengöring och låga priser. Tillgängliga stativ kommer säkert att uppfylla förväntningarna hos kunder som tar på sig kontorsmöbler av god kvalitet, hållbara och trendiga. För produktion användes ett laminerat skiva av god kvalitet, vilket är extremt motståndskraftigt mot repor, hög temperatur och fukt. Tack vare detta fungerar de kontorsmöbler som presenteras i vår butik perfekt under alla förhållanden. ABS-kanterna som används i racken säkerställer inte bara möblernas estetiska finish utan också deras slagmotstånd.

Hylla labyrint webshop

Hos Selly Home hittar du ett brett utbud av systemhyllor. Vänta inte, dra nytta av kampanjen för de sista modellerna av hyllor. Välkommen!

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel