SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

2 lådor

( antal produkter: 1 )

Låda med lås till skrivbordet

Lådor är en oskiljbar del av inredningen i varje lägenhet, kontor och många andra institutioner. De gör det enklare att organisera utrymmet och segregeringen av ägda föremål, vilket gör det mycket lättare att ta hand om omgivningarna. Att organisera personliga bagatell kommer utan tvekan att underlätta ditt arbete och njuta av att spendera tid i ett givet rum. Så låt oss ta hand om lämpliga kvalitetslådor, vilket kommer att ha en positiv inverkan på komforten i både lägenheten och arbetet.

Lådor på väggen

En liten lägenhet är alltid ett problem. Men även i en större lägenhet kommer det att finnas utrymmen som vi också kan vidareutveckla: Lådor i väggen eller byggnad med ett system med lådor.
Trälåda, på små fulla hjul som rör sig på räls. Fronterna är förstärkta så att de inte går sönder under påverkan av att öppna lådan med ett litet handtag. Det hela är i konventionen om två djup. Grunt låda på platser där vi till exempel har en skorsten. Djupare i det återstående utrymmet. Idén är så enkel att implementera att den inte kräver en större mängd teknik.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel