SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Bänkar

( antal produkter: 7 )
Bredd
Djup
Pris
-

Vad säger du till bänkar till matrum?

En bekväm bänk för korridoren? Eller kanske en matbordsbänk som en originalplats vid matbordet och därmed en ersättning för klassiska stolar? Oavsett dina behov och önskemål kommer bänkarna i vårt erbjudande säkert att uppfylla dina förväntningar så att du kan ge original design och okonventionell estetik till interiören. Kontrollera - MAXIMO-inställning

Bänken i ingången är ett möbel, som inte verkar vara en obligatorisk inredning i detta rum, men det räcker för att lägga det där ett ögonblick och vi kommer inte att föreställa oss livet utan det. Vilken funktion har bänken i ingången? Först och främst är det en bekväm plats - du kan använda den när du vill ha på dig skor. I ingången utan plats att sitta är det mycket svårare. Det är också bekvämare än till exempel en pall eller puff, eftersom den har en större sittplats. Bänken är också oföränderlig om vi har små barn. Småbarn kan planteras på den och det är bekvämt att ta på sig skorna och förbereda sig för utgången. Bänk till matbord - hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Bänkar - HIT!

Det som är viktigt, bänkarna är också mycket fashionabla och extremt dekorativa element i hallens inre. Bänkar är förmodligen en av de hetaste trenderna på senare tid. Du älskar dem eller hatar dem. De får in i interiören en något rustik atmosfär från husen där de ofta dykt upp. Genom att sätta en bänk på ena sidan av bordet kan vi förstöra den moderna coola inredningen. På bänken kan vi ordna kuddar eller läder som ger mysig inredning.

Bänk med förvaring, det vill säga praktiskt

Bänkar med funktionell förvaring är ofta ett val för hallen. Kunder vet mycket väl hur en så liten förvaring kan göra det lättare att hålla reda på ingången. Du kan använda den som en behållare för mindre slitna skor som du gillar att bära eller hjälpa till att impregnera skor som en pasta eller en borste. Bänk med lådor får snabbt namnet på en ersättningsbar möbel i korridoren.

 

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel