SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Belysning

( antal produkter: 1 )

Belysning kök - vad man ska välja?

Beroende på om matsalen har tillräckligt med naturligt ljus är det inte värt att överväga hur många ljusfläckar vi behöver i den. Det viktigaste elementet i matrumsutrustningen är ett bord som bör vara väl upplyst. lampa matsal är centralt beläget ovanför bordet, eller en mer dekorativ ljuskrona. Väggbelysning i form av lampetter eller reflektorer ser också intressant ut. Den taklösning som finns i olika former eller färger är också en dekorativ lösning. Design lampor - Kolla in Selly Home-erbjudandet!

Billiga lampor i den mest fashionabla versionen

Ljus är ett av de viktigaste ordningselementen - även om det är svårfångat, är det det inre ansvaret. Belysningen måste matcha rummet. Matsalen är en speciell plats som kräver en flexibel inställning. Den centrala punkten är bordet, som borde vara väl upplyst - korrekt exponerade måltider stimulerar våra smaklökar. Vanligtvis används hängande lampor över bordet, som bör placeras från 50 till 80 cm ovanför bordsskivan. Höjden beror på bordets storlek - ju större det är, desto större bör lampans avstånd vara så att hela bordet är jämnt upplyst.

Belysning design över matsalen

Exklusiv lampa för matsal är gjord av glas och krom eller akryl. Dessa är solida material som garanterar hållbarhet och god ljusutsläpp. Typ av limning bör väljas inte bara för arrangemanget av rummet, utan också för bordet, på vilket det kommer att placeras. När det gäller glänsande, ljusa toppar - glas eller lackerade - bättre att välja ett mörkare ljus och en ram som inte återspeglar strålarna, eftersom det kommer att se fult ut tillsammans med reflektionen i den glänsande toppen. Mörka bord, med en matt struktur, absorberar ljuset, vilket innebär att du kan lägga ljusare lampor över dem i ljusarmaturerna. Lampa över matbord - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

pixel