SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hänglampa

( antal produkter: 1 )

Hängande lampor - brett sortiment

Åren med ett litet kök från 1950-talet har gått, där husets dam arbetade ensam under en steril köklampa för att sedan servera hennes kulinariska skapelser långt ifrån de var beredda i mathörnet i vardagsrummet. Om det tillåter denna plats igen, finns det ett öppet kök i mode, där det inte bara lagar mat utan också äter. Och följaktligen varierar kraven för kökslampor. Och utbudet av kökslampor i vår onlinebutik är lika varierat. Där hittar du hängande lampor och taklampor med en vacker form som kan placeras ovanför matbordet, men även belysningssystem för bufféer samt belysningsuppsättningar för underskåp eller lampor monterade på möbler. Dessa kökslampor uppfyller dina estetiska och funktionella krav i samma utsträckning.

Hänglampa - modern lampa

Hängande lampor tillhör standardbelysningen i vardagsrummet. Lampa hängande är främst lämpliga för bordbelysning. Därför föredras de framför bord i köket, matplatser eller bord i vardagsrummet. Till skillnad från taklampor kan hänglampor monteras i en sådan höjd att de perfekt lyser upp bordet beroende på behov. Om du ändrar sättet du använder det (t.ex. matbordet ändrar ibland dess funktion och blir ett arbetsbord) är hänglamporna idealiska eftersom du kan justera deras höjd. Och ja, du får alltid rätt avstånd till bordets yta och rätt ljusstyrka. Titta runt i vår onlinebutik, här hittar du ett stort sortiment av hängande lampor och säkert också en matchande lampa för att tända ditt bord.

Lampor över köksö

Hängande lampor för matsalen är en bra idé för ett originalt arrangemang för detta rum. Det faktum att det behöver belysning förblir obestridligt. Men moderna taklampor som hänger i köket, som vi har att erbjuda dig, uppfyller inte bara din praktiska funktion. Ästetiken i genomförandet är också i framkant, tack vare vilken de är en vacker dekor i alla rum. Från klassiska mönster till de i den "moderna" designen - hos oss kommer alla att hitta något för sig själva.

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel