SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Mörkt sovrum - Notte system

( antal produkter: 3 )
Bredd
Djup
Filter: färg

Sovrumsinredning - egenskaper av möbler från serien Notte

Sovrumsmöbler Notte är definitivt ett erbjudande för människor som tycker om eleganta lösningar inom inredning. Mörka nyanser som användades i serien betonar det unika arrangemanget i sovrummet, som är ett väldigt viktigt rum. Denna lösning skapar en mysig sovrumsinredning.

Det är vanligt när det gäller sovrumsinredning att den viktigaste möbeln är en säng. Samma sak gäller serien Notte. Sängen från serien Notte har en iögonfallande stoppad gavel som av funktionella och estetiska skäl dekorerades med symmetrisk quiltning. En ytterligare fördel är den rymliga behållaren för sängkläder, som placerades under hela sovytan. Om man vill kan man också utrusta sängen med en bänk med förvaring.

I serien Notte är två garderober tillgängliga. En av dem har praktiska lådor. Både garderober är väldigt rymliga och garanterar ett stort förvaringsutrymme. Sovrumsmöbler Notte kommer att tilltala beundrare av italiensk elegans. Mörk träimitation ser väldigt vacker ut i kombination med svarta detaljer och guldfärgade remsor. Serien kännetecknas av vacker dekor, smala ben och rymliga möbler. Bekväm säng utgör den viktigaste delen av setet. Sängen har en vacker gavel och en rymlig behållare.

I serien Notte finns det också andra möbler perfekta för sovrumsinredning.

Möbler från serien Notte kommer att låta dig skapa en unik sovrumsinredning i ditt hem. Sovrumsmöbler Notte är i italiensk stil, som kombinerar en elegans med en mysig karaktär. I serien Notte finns det rymliga garderober, byråar i olika storlekar, en säng med en stoppad huvudgavel, nattduksbord, bänk och toalettbord med spegel.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel