SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Perla Lusso

( antal produkter: 10 )
Bredd
Djup
Filter: färg
Pris
-

Design möbler bara Perla Lusso

Vi presenterar en ny kollektion av möbler i Perla Lusso-serien som kommer att förändra interiören och ge dem en lyxig karaktär. Perla Lusso följer de senaste trenderna inom inredning, sticker ut med sin innovativa design och estetik.


Vi är medvetna om att inredning av bostäder eller stugor ofta är förknippad med stora utgifter, vilket väsentligt belastar bostadsbudgeten. Därför har vi beslutat att ge dig möjligheten att köpa de bästa produkterna till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Tack vare det kommer shopping i vår onlinebutik att vara ett rent nöje. Det är viktigt att billiga möbler går hand i hand med högsta kvalitet, eftersom vi inte accepterar kompromisser när det gäller standarderna i vårt sortiment.

Snygga Perla Lusso- lyx möbler

Glamour stil är en av de heta trenderna inom inredning idag. Glamour är en mycket eklektisk stil, baserad på att den ser enastående ut vid första anblicken, såsom modern design med barockmöbler, klassiska möbler eller matt texturer med färgglada, släta ytor. Kort sagt kan glamour vara retro möbler i "fancy" -utgåvan. Tack vare detta kan vi dock skapa interiörarrangemang som kombinerar lyx och sensualitet med lätthet och lite humor. Möbel design - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Velour soffa - varför inte!

Velour tillhör gruppen av plysch. Det är tillverkat av mjukt och fluffigt tyg. Tack vare tyget har velouren höga funktionella värden. På grund av dess utseende betraktades det som ett lyxigt material under lång tid. På grund av produktionsmetoden kan du ofta hitta ojämna nyanser. Sådana exemplar är riktiga pärlor som ger tyget mer charm. Bland de olika typerna av denna typ av material kan vi skilja silkeshältar (med fantastiskt färgdjup) och mönstrad plysch. I Perla Lusso hittar du många modeller som ger dig en titt inuti. Om du letar efter möbler för att ge ett stort vardagsrum - föreslår vi Indigo III - högbens sammetsoffa, som kan målas i valfri färg (extra avgift). Med vackra vertikala sömmar på ryggstödet - ett element som ser bra ut på velourtyg. Eller kanske du letar efter något lite mindre? Du kommer antagligen att gilla Noa. Detta är Indigos "lilla syster". Fötterna är målade i en gyllen färg. Om du inte vill undvika triviala val och leta efter något mer originellt - föreslår vi en bänk Enzo - lika funktionell som en soffa, men baserad på en gyllene stålram. Online Möbelbutik - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Velour stol - inga problem!

Velour är ett tyg som mode återkommer med från tid till annan. För närvarande har denna trend tydligt intensifierats - detta material finns både i mode och interiör.
I Perla Lusso hittar du många stolar i velourtyg. Augusto-modellen sticker ut - dess unika design och pastellfärger gör den till ett val för många kunder. Augusto också vadderade ben. Tänk om du föredrar traditionella stolar? För mer konventionella fans rekommenderar vi Matilde. En enkel form med en subtil konturerad rygg i kombination med en bekväm sits ger intryck till alla. De smala benen är avslutade med gyllene detaljer. Gillar du hinkmodeller? Kanske passar Caprice efter din smak? Den här modellen - även om den är enkel - sticker ut med sina enkla armstöd fästa på ryggstödet på ett sådant sätt att den skapar ett optimalt bekvämt möbel.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel