SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Strandmattor

( antal produkter: 2 )
Filter: färg

Vad gör man på stranden?

Undrar du vad du ska packa för en semester vid havet och vad du ska ta med till stranden? Se strandens nödvändigheter, det finns alla tillbehör som är värda att ta med sig till stranden. Tja, om du tillhör naturister, fans av nakenstrand - då kan du glömma de flesta tillbehör. En hatt, en handduk och en bildskärm är bara några strandtillbehör att komma ihåg. Vi har några fler förslag som kan vara till hjälp!

Strandmatta - en praktisk sak

En stor, absorberande strandmatta är definitivt en av de nödvändiga saker som vi borde ta med oss ​​när vi åker på havet eller bara åker till stranden. Först och främst kan denna strandmatta användas som en filt som man bara kan sitta på. Och för det andra, efter att ha badat i sjön, kan du torka dig torr och värma dig på strandmattan. Jag rekommenderar särskilt runda mattor, som är stora och samtidigt extremt dekorativa. Mattor med tofsar finns i olika dekorativa mönster - Aztec, geometriska former, mandala, blommor, flamingos och till och med en stor munk! I sin tur kommer barn att njuta av klassiska, rektangulära mattor med fantastiska mönster, till exempel Land of Ice, Snow White, Teddy Bear eller bilar. Det finns mycket att välja mellan! Praktisk strandmatta - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Strandparasol

Strandparaply, är definitivt ett måste för alla strandgäster. Skärmen är för att skydda mot vinden, och paraplyet bör skydda mot den brinnande solen. En dagi solen kan vara tröttsam och till och med farlig! Det är också gott att gömma sig i skuggan under ett paraply. Ett sådant paraply skyddar mot överhettning, vilket är särskilt viktigt för barn och äldre, som är mest utsatta för solsken. Paraplyet skyddar oss också från regn och vind. Strandutrustning är lätt att fällas och vecklas ut, så det borde inte vara ett problem!

En picknickfilt för stranden

Praktiska filtar är inte bara användbara strandtillbehör utan också för picknick. Naturligtvis kan du sitta på en större handduk, men efter att du lämnat vattnet kommer du förmodligen att ha en blöt handduk... Och vad vill du sitta då? Det är bättre att omedelbart sprida ett större filt, som fler kommer att kunde sitta på. En filt med vattentätt foder, viks i ett litet paket med ett handtag, vilket underlättar transport, fungerar bäst vid havet eller sjön. Du behöver inte lägga en sådan picknickfilt i en väska, där det tar mycket utrymme. Vik bara ihop ordentligt, ta tag i handtaget och bär det.

pixel