SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Torkstativ

( antal produkter: 1 )

Smart torkställning - Praktisk guide

Inget sköljmedel ger oss en så doftande blandning av blommor som vind och luft. Därför är det bästa sättet att torka kläder och sängkläder på utanför. Vilken torkställning ska jag välja för vår trädgård? Vad ska man leta efter när man köper ett smart torkställ?

Tvättställning ute

Ett torkställ utanför skulle vara ett idealiskt val för alla som enkelt vill torka kläder, underkläder och sängkläder. Kläderna torkar regelbundet snabbare ute än i ett slutet rum. Dessutom behöver vi inte använda sköljmedel, eftersom tygerna som torkas ute får en fräsch och god doft. Underkläder som torkas i trädgården blir mindre förstörd, rynkig och elektriska. Du kan använda det under hela året! Först när det blir för kallt kan du kan du torka kläder inomhus. En sådan torkvägg är lika praktisk både inomhus och utanför. Du behöver inte oroa dig för att utrustningen tar bort plats. De flesta torkställningar som finns på marknaden är modeller av utdragbart torkställ. Efter vikning räcker det att luta dem mot väggen någonstans i hörnet - vi garanterar att det inte kommer att störa dig.
Torkställ utomhus - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Litet utrymme? tvättställ tak

Torktumlare är en del av varje hemutrustning. Det finns ett antal olika lösningar tillgängliga på marknaden för våttorkning. En av de mest populära är en takmonterad badtork, dvs vägghängd torkställning. Modellen som fungerar förnuftigt i ett begränsat område är det takmonterade torkstället som ligger på en plats där det inte kommer att störa. Ställningen hängs på metallstänger som kan sänkas eller höjas efter behov. Ofta kan dessa typer av torkar ses i badrummen i takhängd ovanför badkaret.

Torkställväggshängning och badtork på dörren

För att bättre använda den energi som används för att värma rummen kan du använda en ställning monterad på dören. Det är en lösning som påminner om en klassisk väggmonterad badtork, med skillnaden att den inte kräver permanent väggmontering - denna torkställningen hänger bara på dörrren..

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel