SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Trädgårdsgungor

( antal produkter: 1 )

Den beste avslapping - Trädgårdsgungor

När sommaren kommer är det trevligare att vara utomhus. Trädgårdsgungorna möjliggör mycket god avkoppling i din egen trädgård, för en tupplur eller för långa pratstunder på kvällarna. Trädgårdsmöbler utrustade med gunga gör den bästa avslappningen. Vi vill gärna spendera mer tid på ute än inne! Kolla in alla våra utemöbler.

Trädgårdsmöbler - hängsoffa

Hängsoffa för trädgården i metall är en design med hög stabilitet, möjlig att passa in i alla trädgårdar. Det kräver mycket utrymme, det passar perfekt i alla utrymmen på gården. Utemöbler måste vara praktiska och säkra. Dessa är våra modeller av trädgårds gungor. Alla ändar av metallelement är utrustade med plastproppar. Detta förhindrar skador, så trädgårdshängsofforna är säker för barn och äldre. Hängande soffa - hitta den perfekta modellen på Selly Home!

Billiga trädgårdsmöbler och Sommermøbler

Förutom trädgårdens dekorativa inslag påverkar växthuseteffekten det faktum att det har ett gynnsammare klimat. Du kan enkelt koppla av efter en hård dag full av uppgifter, slappna av och säkra dig fred. Utrustad med en justerbar parasoll som skyddar mot solen. Alla de bästa trädgårdsmöblerna finns i vårt erbjudande. Välkommen!

Ett barns leksaker bör vara stabila och anpassat till dess ålder. Säkerhet är särskilt viktigt för små barn, så våra gungor är utformade för att säkerställa säker lek. Trädgårdsgunga - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel