SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Matsalsstolar

( antal produkter: 2 )

Matbord stolar i trädgården

Har du hittat dröm trädgårdsbord? Trädgården kan inte missa stolarna till uppsättningen! Hos Selly Home hittar du en hel del ergonomiska modeller som du kan höra i flera år. Vi inbjuder dig att bekanta dig med det breda erbjudandet.

Matstolar billigt i vår onlinebutik

Moderna matstolar för trädgården är de perfekta möblerna för långa timmar på terrassen i gott sällskap vid grillen. Iögonfallande design och samtidigt en enkel form och solid utförande till kännetecknen för modeller tillgängliga i Selly Home. Täcken trädgårdsmöbler stolar är tillverkade av slitstark textilfiber i eleganta nyanser, ofta kompletterade med en behaglig till beröringsfyllning av speciellt skum tack vare vilken stolarna är motståndskraftiga mot väderförhållanden. Varken solsken eller regn är hemskt!

Trädgårdsstolar på högsta nivå

Skapandet av trädgårdsmöbler kräver särskild uppmärksamhet vid val av material. Du kan inte lita på samma som används även i de bästa hushållsmöblerna, men du måste hitta material och teknik som garanterar maximal hållbarhet och funktionalitet. Dessa material inkluderar aluminium istället för stål, som vi använder i andra serier av möbler eller glas istället för trä för bänkskivor. Trots att träbordet i många fall också fungerar bra i trädgårdsmöbler, skulle dess estetik under tredje eller fjärde säsongen förmodligen drabbas. Härdat glas är fritt från denna defekt. Selly Home-tyger kompletterar hela och skyddar den mjuka, flexibla och säkra polstret.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel