SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Vardagsrum design - Belize system

( antal produkter: 10 )
Bredd
Djup
Färg
Pris
-

Serien Belize är det perfekta valet för vardagsrum!

Vardagsrumsmöbler Belize kommer att förvåna alla dina gäster. Vid första anblick väcker möblernas behagliga färger uppmärksamhet. Kombination av svart med träimitation, understryckt med en skimrande guldfärgad dekor. Resultatet? Väldigt eleganta vardagsrumsmöbler.

Serien Belize innehåller ett antal element som är nödvändiga i vardagsrummet, bland vilka finns det exempelvis tv-bänkar. De är tillgängliga i två storlekar så det kommer att vara lätt att matcha det med din TVs storlek och design. Varje mediabänk kombinerar öppna hyllor för TV-utrustning med djupa lådor, som är en praktisk förvaringplats för skivor med filmer, musik eller en spelsamling .

Billiga vardagsrumsmöbler - serien Belize

Våra garderober är perfekta för förvaring. Var och en av dem har ett system med rymliga hyllor, där man kan förvara allt man vill, till exempel kläder, dukar eller till och med bordsartiklar. Praktiska möbler för vardagsrum! Liksom garderober har vår byråar också en välorganiserad inre. Genom att kombinera en rad djupa lådor med ett lika rymligt skåp finns det mycket utrymme för dekorationer, liksom andra föremål som inte har haft sin plats hittills.

Vitrinskåp och vägghyllor garanterar en effektiv visning av dina favoritdekorationer och tillbehör. Möbler som finns i olika storlekar kan anpassas till ledigt utrymme i ditt vardagsrum och dina egna preferenser. Vi vill ge dig det bredaste urvalet av funktionella möbler Belize därför har vi också förberett ett soffbord med hylla och ett hopfällbart bord, vilket säkert kommer att vara användbart i hem som besökts ofta av gäster.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel