SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Dark

( antal produkter: 7 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Unika och solida modulära möbler Dark

Vad utmärker vardagsrumsmöbler Dark? Visst är det en fantastisk kombination av färger, minimalistiska former och små, men starka dekorativa element som kompletterar hela serien. De flesta möbler från serien Dark har en metalbas i svart som ser fantastisk ut med kombination av ribbeck ek och svart. Läderhandtag med mässingsfästning är också ett element tack vare vilket vardagsrumsmöbler Dark får en unik karaktär.

Möbler från serien Dark är också en serie för mycket krävande kunder. Varje element är tillverkat av högkvalitativa laminerade möbelskivor med ABS-kanter. Efterbehandling med en tunn dekorativ remsa betonar den naturliga och smakfulla stilen av hela serien och skapar ett estetiskt utseende.
Det högkvalitativa utförandet gör att du kan njuta av glädje och tillfredsställelse från ditt val i många år och använda varje modell säkert och lugnt. Om du inte vet vad du ska börja med, besök vår onlinebutik, som inte saknar inredningsinspiration!

Arrangera ditt vardagsrum med möbler från serien Dark

I serien Dark hittar du allt som inte borde saknas i ett funktionellt och elegant vardagsrum eller matrum. Raka linjer och geometriska former gör det lättare att anpassa enskilda element till varandra. Det går också lätt att anpassa dem till olika arrangemang. Vardagsrumsmöbler Dark består av:

  • ett elegant kaffebord,
  • en rymlig TV-bänk
  • två byråar i olika storlekar,
  • två vintrinskåp med LED-belysning

Vi inbjuder dig att shoppa!

pixel