SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Evoke

( antal produkter: 1 )

Mediamöbler Evoke finns tillgängligt online

Mediamöbler Evoke är en extremt mångsidig serie som kommer att vara perfekt i nästan alla inredningar. På Selly Home finns det alla möbler från serien Evoke:
- 2 TV bänkar i olika storlekar
- ett kaffebord
- en liten vägghylla
- en byrå
- två vitrinskåp i olika storlekar
- hall möbler med skoskåp och spegel

Alla möbler från serien Evoke har en enkel geometrisk form som passar perfekt tillsammans och kommer att skapa en funktionell inredning. Mediamöbler Evoke garanterar ett effektivt arrangemang av ditt utrymme. Du kan använda olika möbler från serien Evoke för att skapa en perfekt uppsättning som kommer att betona interiörens karaktär.

Ett mysigt vardagsrum med mediamöbler Evoke

En klassisk form i en varm ekfärg med dekorativa element i grått. Mediamöbler Evoke har ett tidlöst och elegant utseende. Mediamöbler Evoke kännetecknas också av hög kvalitet och hållbarhet. Allt tack vare de laminerade möbelskivor med ABS-kanter, som tillverkaren använde för att producera denna modell. Det är ett material med ökat motstånd mot repor, smuts och skador.
Alla entusiaster av icke-traditionella sätt att öppna lådor och dörrar kommer att uppskatta mediamöbler Evoke för ett handtag-fritt system som perfekt matchar den minimalistiska formen. Vitrinskåp kan utrustas med extra LED-belysning, som är perfekt för att skapa en romantisk atmosfär på kvällen.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel