SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Vardagsrumsmöbler - Flow kollektion

( antal produkter: 7 )
Bredd
Djup
Filter: färg
Pris
-

Förändra din interiör med vardagsrumsmöbler Flow

Vardagsrumsmöbler Flow är en modern serie som inte saknar en varm och elegant karaktär. En intressant kombination av en trädekor med en djup svart färg på fronterna ger ditt vardagsrum ett mysigt och smakfullt utseende. Karaktären av geometriska former betonas av svarta, höga och raka ben, som ger lätthet och elegans. Det ovanliga utseendet på varje möbel från Flow serien beror också på de milda, små handtag. Möbler från serien Flow kommer att glädja till och med de mest krävande kunderna.

Vardagsrumsmöbler Flow

Möbler från denna serien har också många funktionella lösningar. Här hittar vi bland annat kanter förstärkta med ABS-faner, som skyddar varje möbel mot skador och deformation, samt push-to-open-öppningssystemet, som perfekt kombineras med traditionella handtag, och som samtidigt ger dessa möbler en originell karaktär.

Arrangera ditt vardagsrum med serien Flow

Vardagsrumsmöbler Flow är en serie med en minimalistisk design. I denna serie finns det olika möbler så alla kommer att hitta något för sig själv. I vårt erbjudande finns det hela serien Flow som består av:

  • stor byrå
  • liten byrå
  • bokhylla,
  • TV-bänk,
  • vägghylla,
  • soffbord

Vi uppmuntrar dig att kolla på inspirationer som vi har på vår nätsida. Det kommer att bli lättare för dig att skapa ett mysigt och bekvämt fritidsutrymme.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel