SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Genua

( antal produkter: 1 )

Möbler Genua är den perfekta lösningen för en industriell inredning

Serien Genua är den perfekta lösningen för moderna och industriella inredningar. Möblerna kan användas i eleganta vardagsrum, matsalar eller kontor. Dessa möbler är praktiska och multifunktionella, därför kan de användas i alla rum. Unik design och enkla former kommer att väcka uppmärksamhet av alla gäster.

Industriell stil - hög kvalitet till ett bra pris

Möbler från serien Genua är tillverkade av hållbara MDF-skivor och naturliga fanér av hög kvalitet, medan metallstrukturer är pulverlackerade i svart. Element i metal är kännetecken för den industriella stilen. Industriella möbler Genua är ett modernt förslag som kommer att betona ditt hems unika utseende.

Enkel men charmig - industriell stil

Vill du ha en intressant och ultramodern interiör? Allt är möjligt tack vare industriella möbler Genua. Enkel konstruktion, träliknande dekor och stålelement i svarta nyanser skapar en unik och kreativ stämning i interiören. I vårt erbjudande hittar du intressanta möbler som du kan arrangera alla rum med. På Selly Home finns det alla typer av hyllor, soffbord, avlastningsbord samt multifunktionella TV-bänkar. Med ett brett urval av möbler i olika storlekar går det lätt att anpassa dem till alla typer av rum. Du bestämmer själv vad som ska finnas i ditt rum.

Egenskaper av möbler Genua:

  • modern design
  • kontruktion i metall
  • enkel geometrisk form
  • hållbar struktur tillverkad av pulverlackerad metall
  • högkvalitativt utförande
Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel