SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Inox

( antal produkter: 7 )
Bredd
Djup
Pris
-

Upptäck vardagsrumsmöbler INOX på Selly Home

På Selly Home kan man hitta ett komplett erbjudande av möbler från serien INOX, som består av:
- två tv bänkar i olika storlekar
- tre byråar i olika storlekar,
- en liten vägghylla

Push-to-open system som finns i alla vardagsrumsmöbler INOX betonar perfekt deras moderna stil. Kombinationen av dekor i trä med ljusgrått presenterar sig elegant, subtil och tidlös. Estetiskt utseende kompletteras av höga, enkla svarta ben som stödjer den geometriska formen. Dessa snygga möbler är tillverkade av laminerade skivor med ABS-kanter som garanterar hög motståndskraft mot mot skador och repor.

Vardagsrumsmöbler INOX - en kombination av funktionalitet och unik design

Om du letar efter möbler med en ljus stil och intressant design är det värt att tänka på vardagsrumsmöbler INOX. Vardagsrumsmöbler INOX är ett originellt förslag för en modern lägenhet. Kombinationen av dekor i trä och ljusgrått ser väldigt vacker ut. Alla möbler har smala svarta ben. I setet finns det många olika element som man kan matcha fritt. Möbler från serien INOX fokuserar på en subtil kombination av unik design och funktionalitet.
Vardagsrumsmöbler INOX finns i olika storlekar. Mediabänk och byrå i den största storleken kommer att fungera perfekt i ett stort vardagsrum, medanför mindre interiörer rekommenderar vi minre modeller. Rum utrustade med många skåp, hyllor och lådor hjälper till att hålla ordning och reda.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel