SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Marmelli

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Pris
-

Möbler till vardagsrummet

Möbler till vardagsrumskapar Marmelli en varm och mysig inredning. Nyanser av trä, accenter av marmor och svart kommer att lägga till elegans och stil till alla utrymmen. Smala metallben ger möblerna lätthet. Dessutom har varje möbel gott om lagringsplass för förvaring av vardagliga föremål.

 

Rymlig garderob

För att hålla ordning i vardagsrummet, välj en rymlig garderob från Marmelli-kollektionen. Den har ett stort antal hyllor och en bar för galgar, vilket gör att du kan lagra inte bara kläder utan också sängkläder och handdukar. Garderoben har två par dörrar med ett tyst stängningssystem, vilket förbättrar användarkomforten.

 

Förvaringsutrymmen

Den tredörrars byrån från Marmelli-kollektionen ger extra utrymme för förvaring, porslin eller dokument. Den har en nedsänkt topp som förhindrar att souvenirer eller bilder som visas på den ramlar ut. Smala metallben och en frostad glasinsats ger den ett modernt utseende.

 

Ett högt vitrinskåp med LED-belysning kommer, förutom modern design, att göra det lättare att visa dina favoritsouvenirer och dekorationer.

 

I Marmelli-kollektionen finns även ett kaffebord, ett TV-bänk och en hylla.

Kaffebord har en rymlig låda och ett urtag, så du behöver inte ha allt i sikte. Denna möbel passar perfekt in i både större och mindre rum.

 

TV-bänk ser inte bara bra ut, utan är också mycket funktionell. Tack vare tre rymliga lådor låter den dig organisera utrymmet runt TV:n. Rymliga lådor låter dig förvara fjärrkontroller, skivor och andra småsaker.

pixel