SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Nelson

( antal produkter: 1 )

Vardagsrumsmöbler Nelson - ett utmärkt val för olika arrangemang

Serien Nelson som är tillgänglig på Selly Home är väldigt funktionell och modern. Möblerna från denna serien har en vacker ekfärg. En annan fördel med denna serien är dess rymlighet och hög kvalitet.
Serien Nelson kommer att förändra ditt vardagsrum och matsal för alltid. En enkel, minimalistisk form av möbler med tjocka sidor och perfekt monterade handtag skapar en trendig och modern stil. En varm träliknande färg är säsongens mest fashionabla färg. Nelson är en serie av moderna möbler i vilke kan du hitta rymliga och funktionella garderober, byråar, vitrinskåp, speglar, bord, hyllor och TV-bänkar. Energibesparande LED-lampor som kan utgöra en extra del av vitrinskåp betonar möblernas skönhet och fyller vardagsrum med en mysig atmosfär. Ändra interiören till det bättre idag och välj möbler från serien Nelson!

Serien Nelson som består av moderna möbler är klassisk och elegant uppsättning. Kombination av enkla former med den lugnande färgen på stirling ek gör det möjligt att skapa ett rum där du kan koppla av och skapa en familjevänlig, mysig interiör. Fint upplysta vitrinskåp ger möblerna värme och ett brett utbud av element med rymliga lådor orsakar att du kommer att ha tillräckligt med utrymme för vardagliga föremål. Tack vare användningen av laminerade möbelskivor med slitstarka ABS-kanter är möbler från serien Nelson hållbara och solida.

Vardagsrumsmöbler Nelson - skapa en stilig matsal eller ett trendigt vardagsrum

Det finns många människor som föredrar en modern träfinish. För beudrare av sådana lösningar rekommenderar vi möbler Nelson till vardagsrum och matsalar. Vad gör dem så speciella? Synlig träritning, som ser extremt äkta ut i kombination med handtag av träliknande material.
Stirling ek färg, som tillverkaren har använt att skapa möbler Nelson passar perfekt in i både rustika och koloniala tillbehör. Det kan också skapa en eklektisk interiör i kombination med skandinaviska och industriella element, till exempel mattor med geometriska mönster eller minimalistiska metalllampor. Nelson vardagsrumsmöbler är så mångsidiga att de kan användas i många olika arrangemang.

Moderna möbler Nelson kan anpassa sig till olika rum

Ett bord är ett centrum för familjefester, därför kan det inte saknas i matsalen eller vardagsrummet. Särskilt om rummet också fungerar som en representativ plats för att ta emot gäster. Bland Nelson vardagsrumsmöbler finns hopfällbara bord som kan anpassas till dina behov och ett soffbord för små rum. Sådan liten utrustning ska vara perfekt för möten i en liten grupp! I vardagsrummet och matsalen kan vitrinskåp inte saknas. Naturligtvis hittar du dem i Selly Home offert. Varför är de så originella? Eftersom de är utrustade med LED, varm belysning som kommer att betona skönheten i din fina porslin och andra dekorationer.

Rymliga byråar i många storlekar och en tvådörrars garderob fungerar inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet och hallen. En vägghylla kommer att vara ett perfekt komplement till utrymmet och låta dig visa bilder och tillbehör i vald stil. En stor TV-bänk kommer att rymma all audiovisuell utrustning. Om man väljer en rätt kombination av spegel och avlastningsbord kan man skapa ett extremt elegant toalettbord.
Genom att välja vardagsrumsmöbler från Nelson serien till ditt vardagsrum har du garanti på högsta kvalitet och du hittar alla dessa möbler på vår online butik. Vi inbjuder dig att handla hos oss!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel