SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Glas vitrinskåp

( antal produkter: 28 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Olika mått av glas vitrinskåp

 

Vitrinskåp finns i många olika bredder och höjder så att man kan köpa möbeln som matchar andra möbler som redan finns i rummet men som också inte är för stor för utrymmet rummet har. Ett glas vitrinskåp upptar en representativ plats i matsalar och vardagsrum. Vitrinskåp som presenteras på Selly Home är perfekta för att visa snygga saker som finporslin. Ett modernt vitrinskåp bör kännetecknas av elegans och lyx.

Elegans och tidlöshet - glas vitrinskåp

Glas vitrinskåp är främst förknippade med rikt dekorerade interiörer, som utmärker sig med elegans och tidlöshet. De nyaste modellerna av vitrinskåp i glas ser inte bara lyxiga ut. Dessa vitrinskåp är också extremt praktiska och man kan lagra många nyttiga saker i dem. Det är därför man ska tänka på möbelns funktionalitet främst men naturligtvis ska man inte glömma att vitrinskåpet måste passa till rummet.

Effekten som ett glas vitrinskåp har på vardagsrum

Vitrinskåpet placerade i rummet kommer att väcka uppmärksamhet därför är det så viktigt att dess form ska passa till inredningsstilen. Om du är en anhängare av minimalism, uppmuntrar vi dig att fokusera på enkla dekorationer med geometriska former och färger i kontrast till interiören. Man bör inte glömma individuella element, eftersom ett vitrin skåp ska i första hand utföra representativa funktioner.

Två varianter av ett glas vitrinskåp

 

Ett glas vitrinskåp kan tillverkas på flera sätt. Det första är att tillverka möbeln helt av glas, och det andra är att bara göra det delvis. Den andra optionen är definitivt mer funktionell. Det är värt att skaffa ett vitrinskåp med belysning. Det är just belysningen som ska garanetera en snygg effekt i rummet. Vitrinskåp med belysning kan vara en smart ersättning för en vägglampa eller golvlampa. För moderna vardagsrum och matrum rekommenderar vi starkt glas vitrinskåp gjorda av massivt trä. En relativt massiv bas innebär att möblerna kommer att vara hållbara. Om man har en inredning i klassisk eller retro stil är det värt att tänka på möbler med lätt böjda ben.

Glas vitrinskåp passar också bra in i köket!

Ett glas vitrinskåp är perfekt att placera i köket inte bara eftersom det kommer att förstora utrymmet visuellt utan också eftersom det ska skapa där ett nytt, fräscht utseende. Det är värt att komma ihåg att i moderna kök brukar glas vara det ledande material så om du vill vara trendig är glas vitrinskåpet ett bra val. Glas går bra med metall och trä så tänka på det när du utrustar ditt kök.

Toppkvalitet glas vitrinskåp hos Selly Home

Glasskåp ska inte bara vara estetiska men också funktionella och rymliga. Glöm inte kvaliteten om du vill njuta av ditt glas vitrinskåp i många år. Det är ibland värt att köpa ett billigt vitrinskåp men man ska komma ihåg att kvalitetet ofta kommer tillsammans med pris.

Vad ska man tänka på när man köper ett glas vitrinskåp ?

Främst ska man tänka om man verkligen behöver ett stående vitrinskåp eller ett vägghängt vitrinskåp. Det beror på hur mycket utrymme man har i rummet. I trånga och smala rum passar ljusa möbler med en enkel design bättre. När det gäller färgen är svart den mest univeralla färgen men man ska vara försiktigt och tänka om ett svart vitrinskåp ska verkligen passa till ens rum. Tack vare det rika erbjudandet på Selly Home kan du enkelt komponera den perfekta inredningen för din lägenhet med ett vitrinskåp i huvudrollen.

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel