SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Bäddsoffa med förvaring

( antal produkter: 4 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg

Köp möbler online vänta inte!

Restmöbler är ett måste i varje vardagsrum. Men inte alla väljer soffan eller hörnet för att ha en sovande funktion när de väljer dem. Oavsett om det behövs varje dag för hushållets medlemmar eller ibland för gäster - det är värt det! Vi rekommenderar vad du ska leta efter när du köper en hopfällbar vila.

Liten soffa eller stor soffa?

Det grundläggande kriteriet när du väljer en soffa är hur mycket utrymme vi kan använda för inställningen av dessa möbler och vilken form som passar bäst i ett visst utrymme. Det är värt att fråga dig själv om en bättre lösning är en bäddsoffa som glider framåt eller ett hörnsoffa som glider längs långsidan. För att inte göra misstag är det nödvändigt att göra noggranna mätningar. U-soffa kommer att bli bra när vi har ett stort utrymme i lägenheten.

Hörnsoffa med schäslong

För både daglig och tillfällig användning av soffan är det nödvändigt att placera sängkläder. Den bästa lösningen är att välja en soffa eller hörn i den inbyggda behållaren för detta ändamål. Denna lösning låter dig ta bort den över natten och dölja kuddar och täcken för dagen. Om soffan inte har en inbyggd sängbehållare behövs en annan lösning. Du kan köpa t.ex. En bröst eller en resväska. Ett sådant tillbehör fungerar också som en bänk eller puff, som du kan sitta på.

pixel