SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

BMS Group

( antal produkter: 53 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Barnsängar rea! Till salu just nu!

Barnrum ska vara färgglada och säkra! Många fantastiska serier av möbler med vackra mönster och rundade kanter väntar på att försköna rum av de yngsta. Säkerhet är särskilt viktigt när det gäller möbler för barn. Vi har många olika barnsängar tillgängliga på vår nätsida. Några av dem är anpassade till små bebisar och andra kommer att glädja tonåringar. Det finns också ett stort urval av våningssängar som är perfekta om man har ett litet utrymme, där minst två barn måste ha sin plats.

Barnsäng med förvaring

En annan smart lösning är att köpa ett barnsäng med förvaring. Sådana barnsängar hjälper till att organisera olika saker. Det finns olika sort av förvaring i barnsängar ,men en av dem mest populära är lådor. Sådana lådor är väldigt praktiska, eftersom man kan förvara väldigt mycket saker där. En sådan låda är en perfekt plats för leksaker eller sängkläder. Barnsäng Julia är ett perfekt förslag på detta. I vårt erbjudande finns det också många barnsängar i vilka kan man använda lådan som än extra plats att sova. Det är väldigt funktionellt och hjälper till att spara utrymme.

Barnsängar rea på Sellyhome

Ett barnrum är en plats där barn sover och leker, därför är det en stor utmaning och ansträngning att förbereda och arrangera det på ett sätt som ditt barn kommer att älska. Att välja rätta möbler i detta fall är en av de viktigaste saker som man måste vara uppmärksam på. En intressant lösning är att köpa möbler som växer med barn. Lika coolt är inköp av möbler som ser snygga och behagliga ut för ögat och kan fungera också som leksaker. Möbler på SellyHome erbjuder många intressanta lösningar. Många av våra barnsängar är i skandinavisk stil, vilket är mycket populärt och önskvärt idag. I vårt erbjudande hittar du billiga barnsängar både för yngre barn och tonåringar.

Billiga barnsängar - attraktiva priser

Barnmöbler från Selly Home passar perfekt in i rummet för både ett enda barn och syskon. Våningssängar och utdragbara sängar som finns på Selly Home garanterar smart och funktionell användning av små utrymmen. Den ideala lösningen för stora familjer kan vara 3-personers våningssängar vars multitasking och innovation garanterar tillfredsställelse för både barn och föräldrar. Alla barnmöbler på Selly Home är skapade med tanke på ditt barns behagliga och säkra sömn. Barnsängar skapades av speciellt utvalda material av högsta kvalitet. Modern design såväl som precision och kvalitet orsakar att våra barnmöbler är stabila och säkerställer ditt barns lugna vila.

Sängar för barn - en lugn sömn för dina barn

Möbler på Selly Home är vackra och unika. De är anpassade till både unga och gamla kunders smak. Många av våra möbler är tillverkade av furu av hög kvalitet som är certifierad, tack vare detta orsakar den inga allergiska reaktioner, så det är säkert för krävande babyhud. De rundade kanterna eliminerar effektivt risken för olyckor och skador, och produktens höga hållbarhet gör att våra barnmöbler tjänar de yngsta i många år. Färgernas och deras hållbarhet garanteras av säkra vattenbaserade lacker som uppfyller alla krav. Lackerade ytor är inte bara hälsovänliga utan också motståndskraftiga mot repor som orsakas av vardagligt bruk. Färgens och formens rikedom gör att det finns väldigt mycket att välja mellan. Välj en av våra barnsängar och skapa ett unikt utrymme för ditt barns utveckling.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel