SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Comfort möbler

( antal produkter: 4 )
Bredd [cm]
Filter: färg

Vardagsrum i skandinavisk stil

Undrar du vilken stil ditt vardagsrum skulle se ut bäst? Du undrar också om skandinavisk stil passar din interiör. Tja, den här stilen fungerar i varje lägenhet, det spelar ingen roll om ditt vardagsrum är stort och rymligt eller litet där lite möbler passar in. Den här stilen säger att den passar i alla inredningar. Det är också en av de mest trendiga trenderna för inredning av modern inredning. Naturligtvis med tiden har denna stil förändrats lite, ny teknik och moderna tillägg läggs till, en sak som inte förändras är fästen till naturliga tillbehör som sten eller trä och högkvalitativa tyger som linne eller ull. Visst är den skandinaviska stilen vit och grå, som dominerar i lägenheterna.

Klassiska möbler? Valet är ditt

Klassisk eller modern? Dekorerar du loungen och har du ingen aning om evenemanget? Vi presenterar de senaste möblerna tack vare vad du vill skapa en unik interiör i ditt hem. Vardagsrummet är det mest representativa rummet. Det är här familjen tillbringar lata eftermiddagar och kvällar efter en hektisk dag. Vilken inredning gynnar hushållsavslappning? I stället för att leta efter och kombinera olika möbler i vardagsrummet är det värt att välja en stil som är konsekvent i stil - modern eller klassisk.

Modernitet för lounger

Ett modernt arrangemang av ett vardagsrum är ett utrymme där geometriska former dominerar, utan onödiga detaljer och prydnader. Sådana möbler för vardagsrummet skapar en inredning som är ekonomisk i form, estetisk och funktionell. Ett exempel på ett nytt utseende för skåpdesign eller byrå är. En innovativ lösning användes - fronterna täcktes med ett speciellt antracit akustiskt material. Tack vare detta förblir högtalarna osynliga och familjemedlemmar kan njuta av högkvalitativt ljud under filmskärmen. Möbler i modern stil kommer inte att göra utan energieffektiv LED-belysning, vilket betonar deras karaktär

pixel