SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Exklusiva sängar

( antal produkter: 51 )
Bredd
Djup
Sovplats
Filter: färg
Pris
-

Köpa säng - kolla vad vi har att erbjuda!

Dynamiskt och modernt företag som producerar sängar, kontinentalsängar och madrasser. Företagets filosofi bygger på att skapa möbler som inte bara är vackra utan också praktiska och bekväma. Ett brett utbud av färger av tyger och naturligt och konstgjort läder som tyget är tillverkat av, gör att alla i sortimentet hittar en produkt för sig själva, perfekt för behov och smak. Ett rikt erbjudande för sängar för kundens behov. Utmärkta material som används i produktionen gör dem till de bästa sängarna på marknaden.

Billig säng till dig

Vi vet hur en viktig punkt i sovrummet är en bekväm plats att sova, därför erbjuder vi exklusiva sängar anpassade för dig. Vi möter våra kunders behov och ger möjlighet att välja mellan många modeller med vadderade sängar, som vi kan förbereda oss efter i storlek! Du kan beställa möbler i många färger och tyger som är resistenta mot smuts och infiltrering av vätskor utan extra kostnad. Köp en säng till ett attraktivt pris!

Säng kontinental ännu större komfort

Klädda möbler har fått en popularitet igen under en längre tid, inte alla letar efter råa och kalla lösningar för interiören. Möbler tillverkas mer och ofta vilket skapar en varm och mysig atmosfär, särskilt när det gäller det inre av sovrummet. En vadderad säng hjälper definitivt att införa ett sådant klimat i sovrummet. Klädselmaterial, vilket vi än väljer, kommer att vara bekvämare att välja än metallkylhet. Dessutom ger det dig fler alternativ eftersom vi har många klädselmaterial att välja mellan, ett brett utbud av färger och mönster och olika strukturer. Moderna sängar som ger dig en bekväm och bekväm sömn!

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel