SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Lech Pol

( antal produkter: 1 )

Trendiga möbler för ditt hem

Tillverkarna som vi arbetar med använder bara material av högsta kvalitet som garanterar kundnöjdhet. En stor del av textilier är utrustad med en ''easy clean'' formel, vilket underlättar rengöring. Tygerna som erbjuds kännetecknas också av hög hållbarhet, hydrohobicitet, samtidigt som de bibehåller intressanta färger och strukturer. Vi arbetar med företag som har förtroende och ett gott rykte i möbelmiljön - vi inser att material och komponenter av hög kvalitet är väldigt viktigt på vägen mot sköna möbler. Den höga kvaliteten på möbler som produceras av tillverkare som vi arbetar med gör att kunderna efter många år är villiga att nå våra produkter.

Outlet möbler

Våra sköna möbler har inte bara hög kvalitet, utan också ser verkligen attraktiva ut och är mycket komfortabla. Vi kombinerar modernitet med klassiker, utmärkta material och rimliga priser. Vi erbjuder hög kvalitet på våra produkter. Vi fokuserar på intressant design och modernitet. Vi är öppna för förslag från våra kunder och försöker uppfylla förväntningarna hos de mest krävande köparna. Vi erbjuder professionell hjälp med att välja modeller och textilier. Vi är öppna för alla kundförslag och vi försöker ge våra råd på högsta nivå och hjälpa även de mest krävande och osäkra. Tack vare många års erfarenhet anpassar vi oss till marknadens förändringar. Vi vill att våra enastående produkter, t.ex. billiga bäddsoffor, ska uppfylla kundernas förväntningar, inte bara praktiska utan också estetiska. Vi garanterar professionalism och anpassning till individuella kundbehov. Era kommentarer och förslag är vår inspiration - vi utvecklar oss och strävar efter att bli bättre och bättre varje dag. Det är vårt positiva mottagande av våra företag som gör att vi strävar efter utveckling och ständig förbättring av kvaliteten på de tv möbler vi producerar. Nöjd med köpet och glada kunder är vår drivkraft - det är tack vare er att vi är medvetna om att det vi gör är meningsfullt. Vi baserar vår relation med kunderna på principen om ömsesidigt förtroende och respekt - vi försöker lyssna noga till våra kunders förslag för att skapa de perfekta möbelerna för dem. Möbelproduktion är inte bara ett jobb för oss, utan först och främst passion i allt vi gör, vi lägger hela vårt hjärta i det, eftersom vi är medvetna om att kundnöjdhet är den bästa belöningen för oss och ett uttryck för att hedra vårt hårda arbete. Vi erbjuder de bästa möblerna till bästa pris, som inte är omärkligt.

Smarta möbler

Våra möbler är perfekta för företagsutrustning, kontor eller hotell, men också för enskilda kunder. Här hittar alla något för sig själv - från sängar, genom fåtöljer, stolar, puffar till soffor och hörnsoffor. Vårt företag består av kvalificerade och kreativa människor som delar en gemensam passion - möbler. Vi utvecklas ständigt tack vare vårt engagemang och dynamiska handling. Vad betyder smarta möbler för oss? Detta är inte bara en utrustning. Möblerna skapar en plats där man kan glömma allt för ett ögonblick, koppla av efter en hård dag och samla energi för att starta en ny dag. En plats för rast och reflektion.

 

pixel