SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Meblomax

( antal produkter: 1 )

Överraska dina gäster med en ny smal byrå eller ett nytt kaffebord

Våra möbler kännetecknas av en intressant design och ett attraktivt pris. Vi gör allt för att möblerna uppfyller dina förväntningar. Våra byråar, vitrinskåp såväl som bord och soffbord finns i många hus och lägenheter, inte bara i Norge utan också i hela Skandinavien. Vi når ett brett utbud av kunder, eftersom vårt erbjudande inkluderar både moderna och klassiska möbler, tillverkade av högkvalitativa material. Vår prioritering är din långsiktiga tillfredsställelse med användningen av våra möbler.

Smal byrå till hallen

Vi samarbetar med tillverkare vars specialitet är tillverkning av möbler med naturfanér med tillägg av massiva träelement. De erbjuder både vardagsrumsmöbler och sovrumsmöbler och de garanterar det högsta kvalitet på utförande och användning av endast noggrant utvalda material. De exklusiva möblerna som de erbjuder är baserade på modern stil, men inte saknar en liten droppe av tradition, och utvecklades av erfarna och respekterade designers. Som tillverkare lägger de stor vikt vid exakthet i utförande.

Stort erbjudande på byråar

Oavsett om du beställer vardagsrumsmöbler eller något annat element från vårt breda erbjudande - kommer du säkert att uppskatta den kvalitet som den beställda produkten har i även den minsta detalj. Smal byrå till hallen finns i flera mycket attraktiva kollektioner som skiljer sig i karaktär och stil. Alla kommer säkert här att hitta ett förslag som perfekt kommer att smälta in i din interiör. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med våra byråar och att beställa.

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel