SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Schäslongsoffa

( antal produkter: 2 )
Bredd
Djup
Filter: färg

Bäddsoffa skinn för varje hem

Det finns sådana möbler utan vilka det är omöjligt att bo - för oss är ett av de bästa exemplen på detta sofforna i vardagsrummet. Oavsett vilken storlek du har, studio eller rymlig bostad, finns det alltid en lämplig plats för dessa möbler. Koppla av och underhålla i en, solo eller i företag - dessa bekväma möbler fungerar i många funktioner och konfigurationer. Köpa soffa vänta inte!

Billiga soffa med schäslong

Hörn soffa är för närvarande den mest populära utrustningen för klassiska och moderna lounger. Under de senaste åren har han definitivt ersatt traditionella soffor, bäddsoffor och fällbara sängar. Moderna hörn är funktionella möbler. Ett hörn av vardagsrummet är mer än ett verktyg. Medan den grundläggande uppgiften naturligtvis är att ge en bekväm vila, har den också en annan funktion - dekorativ. Vi måste komma ihåg att hörnet ofta är det största möbelet i vardagsrummet - det fokuserar automatiskt på alla besökares ögon. Han är en oskiljaktig följeslagare till sportevenemang, film sessioner eller sportrelationer. Breda möbler i tibuld. Moderna möbler som uppfyller kundernas krav.

Stor soffa som passar hela familjen

Om du har en något större salong har du råd med ett stort hörn som kommer att hysa hela familjen eller vänner. Hörn soffan har inte nödvändigtvis formen på bokstaven 'L'. Stora modeller bildar ofta formen U soffa, så att de kan placeras bekvämt på mer än en eller två personer. I det stora vardagsrummet behöver du inte oroa dig för mörka färger. Den svarta soffan i mitten av rummet ser mycket snygg ut och kommer inte att belasta rummet.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel