SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Ungdomsrum inspiration

( antal produkter: 300 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Inredning inspiration endast med SellyHome

Skapar unika samlingar för många bostadsområden. Tillverkarens erbjudande inkluderar en rad modulmöbler för barn- och tonårsrum, vardagsrum och sovrum. Med ett brett urval av byråer, hyllor, garderober och skrivbord kan du ordna en arbetsplats, en studie eller en garderob. Erfarna designers arbetar med kollektioner och hämtar inspiration från de senaste trenderna inom möbler. Allt så att möblerna skapar en modern, originell inredning. Hög kvalitet, vård för den naturliga miljön och funktionaliteten är en prioritet. Funktionella och originella möbler gör interiören mer bekväm. Möbler designade för de yngsta, har ett behagligt färgschema som utvecklar fantasin och skapar en trevlig plats att leka och lära sig. Barnmöbler är överraskande med tydliga lösningar och trendig stilistik. Den ovanliga möbeldesignen är en garanti för tillfredsställelse och år.

Möbler barnrum

Företag med stor tradition inom tillverkning av barnmöbler, sovrumsmöbler, hallmöbler, garderobssäng, skjutgarderober. De är tillverkade av mycket unika material för tillverkning av möbler.

Köp möbler i bra kvalitet!

Vardagsrummet är ett av husens viktigaste rum, som i många lägenheter har en representativ funktion. Det är här familjelivet fokuserar, gästerna välkomnas och vilar efter en hård dag, varför vardagsrumsmöbler bör vara väl genomtänkta. Det är värt att notera att utrustningen inte bara ser vacker ut utan också skapar ett funktionellt utrymme som bidrar till avkoppling. Rumsmöbler har många verktygsfunktioner och till skillnad från utseenden beror det på dem för att behålla ordningen i lägenheten och skapa ett klimat i vardagsrummet.

pixel