Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Information om butiken

sellyhome.se
sellyhome.se
historia

Sellyhome.se är en onlinebutik med en rik historia och en passion för att erbjuda moderna kvalitetsmöbler. Vår resa började 2017. Från första början har vårt mål varit att erbjuda möbler som kombinerar funktionalitet, estetik och hållbarhet.

För varje år som går växer varumärket i styrka och erfarenhet. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya produkter och får lojala kunder som uppskattar kvaliteten och stilen på våra möbler. Vi följer ständigt inredningstrender för att kunna erbjuda produkter som passar in i våra kunders förväntningar.

Vi fokuserar på att ständigt förbättra kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder för att göra online-shopping enkelt och av högsta möjliga standard.

Tack för att du är en del av vår historia och hjälper oss att utvecklas varje dag.

Vi har funnits i

7 år

på marknaden
Vi har betjänat

20 000 +

beställningar
Betrodd av

12 000 +

kunder
Vi erbjuder

4 000

produkter

Varumärket sellyhome.se är en del av Selly Home sp. z o.o., som specialiserat sig på att leverera möbler tillverkade i Polen till många europeiska marknader.

o nas
o nas
stół okrągły rozkładany
stół okrągły rozkładany
misja

Vår vision är att erbjuda professionell rådgivning och möbler som förbättrar livskvaliteten. Vi vill vara ledande när det gäller att introducera innovativa lösningar och anpassa oss till våra kunders föränderliga behov och preferenser.

Vi vill bygga varaktiga relationer baserade på förtroende, respekt och ärlighet, samtidigt som vi är en partner som lyssnar och förstår våra kunders behov. Vi vill skapa en plats där drömmar om en vacker och funktionell interiör blir verklighet.

wartości
wartości
jakość

Våra produkter är noggrant utformade och tillverkade med omsorg om varje detalj. Vi fokuserar på materialkvalitet, hållbarhet och funktionalitet för att ge kunderna produkter som uppfyller deras förväntningar.

Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt kvalitetskontroll. På så sätt kan vi förebygga potentiella problem och garantera produkter av hög kvalitet.

Kundernas säkerhet är oerhört viktig för oss. Vi väljer ett beprövat sortiment som har nödvändiga godkännanden och certifikat och som tillverkas i enlighet med kraven i europeiska standarder.

mały stolik kawowy
mały stolik kawowy
zespół
prezes

Sebastian

STYRELSEORDFÖRANDE

Jag har en examen från Academy of Physical Education med en passion för sport, och jag använder för närvarande denna energi i affärsvärlden. Jag är fascinerad av polsk möbeldesign och har satt upp ett mål för mig själv: att nå de skandinaviska kundernas hjärtan. Jag tror på kraften i samarbete, och därför strävar jag efter att skapa ett team som inte bara är framgångsrikt, utan också skapar en unik historia. Kunden är alltid min prioritet, och därför introducerar jag moderna lösningar för att göra Selly Home till en plats där shopping är en oförglömlig upplevelse.

marketing

Lilianna

FÖRSÄLJNINGSAVDELNING

Jag är en proaktiv och öppensinnad person, jag älskar att arbeta med människor och jag är uthållig för att uppnå mina mål. Varför gillar jag möbelbranschen? För att den är en ständig utmaning för mig. Den förändras dynamiskt och överraskar mig med nya trender. Jag brinner för inredningsdesign och älskar att testa dessa produkter. Jag tror att om jag känner till dem väl så kan jag garantera professionalism i mitt arbete och kundnöjdhet.

grafika

Natalia

GRAFISK FORMGIVARE | FÖRSÖRJNING

Som grafisk designer drivs jag av kreativitet och precision, och skapar design som återspeglar företagets unika karaktär. Som inköpsspecialist ser jag dessutom till att optimera leveranser, se till att företagets logistik fungerar smidigt och se till att logistikprocesserna fungerar korrekt. På fritiden fotograferar jag porträtt och tar långa promenader med mina vänner.

asortyment

Sara

SORTIMENTSSTYRNING

Positiv attityd, leende och lugn. Jag tycker att det är mycket givande att träffa nya människor och arbeta med dem. Jag är mycket engagerad i det jag gör. På fritiden gillar jag att ta promenader och på kvällarna läser jag en bok eller tittar på en bra film. Att arbeta inom möbelindustrin är nytt för mig, men jag fann mig snabbt i det eftersom jag inte gillar monotoni och varje dag innebär nya utmaningar.

asortyment

Martyna

SORTIMENTSSTYRNING

Jag är en positiv person och gillar att omge mig med människor som har en positiv inställning till livet. Jag ler nästan alltid och försöker smitta alla omkring mig med det. På jobbet utmanar jag mig själv att ständigt skaffa mig nya färdigheter och kunskaper. Privat ägnar jag gärna mina lediga kvällar åt att titta på film. Jag gillar kriminal-, fantasy- och actionfilmer. Jag har en stor kärlek till djur. Jag kan inte tänka mig ett hem utan ett husdjur, helst inte bara ett.

logistyka

Sebastian

LOGISTIK

Som logistiker ser jag till att optimera leveranskedjan, eliminera onödiga driftstopp och se till att produkterna snabbt blir tillgängliga för kunderna. För mig är logistik inte bara ett jobb, det är också en utmaning, och optimering av transport- och lagringsprocesser är min specialitet. Privat är jag make och far till två söner. På min fritid ägnar jag mig passionerat åt att skapa trämöbler.

BOK

Alicja

KUNDTJÄNST

Jag har en examen i ledarskap. Till min karaktär är jag en oemotståndlig optimist som strävar efter mina mål. Nästan hela min yrkeskarriär har jag arbetat med kunder, vilket jag verkligen tycker om och värdesätter. Den största belöningen för mig är kundens leende och tillfredsställelse, både med produkten och hela transaktionen. Jag är noggrann och professionell i mitt arbete. Eftersom jag har bott i Norge i många år är min passion norsk kultur och norska språket. Jag har min egen sida på sociala medier med meningar på detta språk. På min fritid fokuserar jag på personlig utveckling. Jag älskar katter och gott kaffe.

IT

Monika

IT-DIVISIONEN

Jag har en examen i datavetenskap från tekniska universitetet i Lodz. Jag kännetecknas av att vara organiserad, pålitlig och noggrann. Jag ansvarar för teknisk support för resten av teamet, jag tar hand om utseendet på butikerna och jag administrerar programvaran. Mitt livsmål är att äga mig själv genom att ge mig själv. Privat förverkligar jag mig själv som fru, mamma och volontär inom ungdomsarbete.

magazyn

Andrzej

MAGASINSCHEF

Jag är magasinschef och ser till att lagret är organiserat på ett effektivt sätt. Varje produkt har sin plats och jag ser till att vi alltid har full kontroll över vårt lager. Som företagets gyllene allt-i-allo reparerar, underhåller och är jag mycket bekant med varje skrymsle och vrå i vår infrastruktur och säkerställer dess tillförlitlighet.

kierowca

Karol

CHAUFFÖR

Jag gillar både små och stora resor. Jag kombinerar arbete med passion, och som chaufför får jag möjlighet att utforska Skandinaviens alla hörn. Jag är en öppen och vänlig person, och jag tycker om att interagera med kunder. Alltid redo att ge mig ut på vägarna, inte bara med varor utan också med självförtroende och professionalism.

Sellyhome är en plats där vi som team agerar i enlighet med de värderingar som vi anser vara viktiga. Vi baserar våra handlingar på dem, anger riktningen för vårt arbete och definierar vår företagskultur.

kontakt
kontakt
kontakt

Selly Home Sp.z o.o.

Kwiatowa 29, 63-600 Kępno
POLAND
VAT: 6192050326

office@sellyhome.se

pixel