Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Information om butiken

sellyhome.se
sellyhome.se
historia

Sellyhome.se är en onlinebutik med en rik historia och en passion för att erbjuda moderna kvalitetsmöbler. Vår resa började 2017. Från första början har vårt mål varit att erbjuda möbler som kombinerar funktionalitet, estetik och hållbarhet.

För varje år som går växer varumärket i styrka och erfarenhet. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya produkter och får lojala kunder som uppskattar kvaliteten och stilen på våra möbler. Vi följer ständigt inredningstrender för att kunna erbjuda produkter som passar in i våra kunders förväntningar.

Vi fokuserar på att ständigt förbättra kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder för att göra online-shopping enkelt och av högsta möjliga standard.

Tack för att du är en del av vår historia och hjälper oss att utvecklas varje dag.

Vi har funnits i

7 år

på marknaden
Vi har betjänat

20 000 +

beställningar
Betrodd av

12 000 +

kunder
Vi erbjuder

4 000

produkter

Varumärket sellyhome.se är en del av Selly Home sp. z o.o., som specialiserat sig på att leverera möbler tillverkade i Polen till många europeiska marknader.

o nas
o nas
stół okrągły rozkładany
stół okrągły rozkładany
misja

Vår vision är att erbjuda professionell rådgivning och möbler som förbättrar livskvaliteten. Vi vill vara ledande när det gäller att introducera innovativa lösningar och anpassa oss till våra kunders föränderliga behov och preferenser.

Vi vill bygga varaktiga relationer baserade på förtroende, respekt och ärlighet, samtidigt som vi är en partner som lyssnar och förstår våra kunders behov. Vi vill skapa en plats där drömmar om en vacker och funktionell interiör blir verklighet.

wartości
wartości
jakość

Våra produkter är noggrant utformade och tillverkade med omsorg om varje detalj. Vi fokuserar på materialkvalitet, hållbarhet och funktionalitet för att ge kunderna produkter som uppfyller deras förväntningar.

Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt kvalitetskontroll. På så sätt kan vi förebygga potentiella problem och garantera produkter av hög kvalitet.

Kundernas säkerhet är oerhört viktig för oss. Vi väljer ett beprövat sortiment som har nödvändiga godkännanden och certifikat och som tillverkas i enlighet med kraven i europeiska standarder.

mały stolik kawowy
mały stolik kawowy

Sellyhome är en plats där vi som team agerar i enlighet med de värderingar som vi anser vara viktiga. Vi baserar våra handlingar på dem, anger riktningen för vårt arbete och definierar vår företagskultur.

kontakt
kontakt
kontakt

Selly Home Sp.z o.o.

Kwiatowa 29, 63-600 Kępno
POLAND
VAT: 6192050326

office@sellyhome.se

pixel