SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skoskåp med spegel och hängare

( antal produkter: 7 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Snygga hallmöbler


En välorganiserad hall kommer att underlätta livet och spara tid. Ibland är det en svår uppgift, eftersom rummet vanligtvis är litet och har en komplicerad struktur, så endast nödvändiga möbler bör placeras i hallen. Vi undrar ofta hur man ordnar det så att det är funktionellt och rymligt? Förutom praktiska entrémöbler för hallen finns det flera knep för att visuellt förstora rummet. Måla ytan i ljusa färger, använda högglans i möbler eller hänga en stor spegel är bara några av dem.
Selly home har olika möbelsystem för hallen, som bland annat består av en byrå, spegel och en garderob. Om vi ​​har en liten och komplicerad utformning av rummet, skulle det vara perfekt att köpa en garderob, eftersom vi fritt kan plassera möblerna. Genom att följa principen om "ju mindre hall, desto större spegeln" kan vi enkelt optiskt förstora rummet. Skoskåp med spegel - Kolla in Selly Home-erbjudandet!


Hängare hall


Även om klädhängare fungerar som en bra plats för ytterkläder, är det värt att överväga dess form. I den smala hallen kommer det att finnas fler hängare på väggen än friståande. En mycket genial lösning är att köpa en garderob till hallen, som kommer att fungera som ett förråd för ytterkläder och skor. Det är dock värt att titta på garderoben med ett annat öga, eftersom det också har estetiskt värde. Ett brett utbud av traditionella träfanérdekorationer för moderna högglansversioner ger oss mycket utrymme. En stor fördel är det stora utbudet av garderober, som gör att vi kan välja rätt möbler till vårt rum. Den enkla designen introducerar rummets stil i hallen. En bra idé är att köpa ett hallmöbel med spegel, som inte bara förstorar hallen visuellt, det gör att du kan se hela din silhuett innan du lämnar huset. Dessa skåp, i de flesta modeller, har rack för att hänga saker och hyllzonen är perfekt för alla typer av små föremål, halsduk, mössor eller säsongsbeklädnad. Liten hall förvaring - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

pixel