SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Enjoy

( antal produkter: 10 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Eleganta och billiga möbler till vardagsrum - serien Enjoy!

Serien Enjoy utgörs av moderna möbler med enkel form som skapar många arrangemangsmöjligheter. Möbler från serien Enjoy är tillgängliga i tre vackra färger - artisan ek, vit och grafitgrå. Dessa möbler kommer att ge din interiör en extraordinär stil som väcker uppmärksamhet. Välj våra moderna vardagsrumsmöbler så att du kan skapa dina egna arrangemang. Möbler från serien Enjoy har mått som kan matcha både små och stora interiörer. Möblerna är perfekta för att arrangera vardagsrum på ett modernt sätt.

Billiga vardagsrumsmöbler från serien Enjoy kännetecknas av industriell stil och enkelhet. Kombinationen av en svart bas med tre tre unika färger av dekor gör att möblerna ser ovanliga och extraordinära ut.

De bästa erbjudandena på vardagsrumsmöbler endast på Selly Home - kolla in det.

Den kontrasterande färgkombinationen av svart och ek ger varje vardagsrum en helt extraordinär karaktär. Fronter i serien Enjoy är dekorerade med läderhandtag med mässingsfästen, som utgör en originell dekoration. Den enkla formen på möblerna kommer att passa perfekt till både små och stora interiörer. Tack vare de olika storlekar av möblerna som finns i kollektionen kommer man säkert att komma på en utmärkt arrangemangsidé.

Om du tänker på enkla men effektfulla möbler - välj möbler från Enjoy serien.

Vi inbjuder dig att shoppa!

pixel