SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Möbler till barnrum - Luna

( antal produkter: 17 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Dekoration barnrum med LUNA samlingen

Luna-samlingen är idealisk för barnrum. Kroppen och fronterna är gjorda av högkvalitativt laminat möblerbräda, med ökat motstånd mot skador, repor och hög temperatur. Dessutom var kanterna färdiga med PVC-faner. Luna-samlingen är möbler, med vilken du kommer att ordna en fredlig och klassisk inredning i ett barn- och ungdomsrum. Samlingen innehåller: en garderob, en bokhylla. byrå, säng, sängbord, skrivbord och spegel, det är alla nödvändiga element för att skapa en bekväm plats för barn att lära och leka. Interiørtips barners på ett snyggt sätt är inte svårt. Tack vare kombinationen av vit med rosa och en intressant form av kransbehandling, kommer du med in i interiören en varm, charmig och romantisk atmosfär. Tack så mycket! Vackra barnrum redo.

Inredningsdetaljer billigt - snygg och fashionabla

LUNA är en samling möbler avsedda för barn och ungdomar som mår bra i klassiska, dämpade interiörer. Tidlös design, funktionalitet och mångfald ger dig möjlighet att njuta från barndomen till skolan, och kanske ännu längre ...
LUNA möbler arrangerar både en liten tjejs och en ungdomars rum.
Stora garderober och byråer rymmer den växande mängd nödvändiga föremål. Sängen kan också utrustas med ett extra lagringsutrymme. Bokhylla och skrivbord hjälper dig i enheten till en bekväm plats att lära dig. Förlängningen ovanför skrivbordet gör att du kan organisera dina skolmaterial, och dess lådor kommer att gömma alla barns hemligheter. Ovanlig färg - vit i kombination med subtila, rosa detaljer kommer att fungera bra med rosa tapeter barnrum.
I rummet av en liten elegant, kan du inte sakna en rymlig garderob. De flesta delarna i samlingen är utrustade med djupa, lättillgängliga lådor för små barn.
Klassiska, vita fastämnen med subtila element i pulverrosa kommer länge att glädja dina användare med deras universella stil och funktionalitet. En sådan subtil färg till barners är en garanti för en elegant inredning.
Tack vare två förlängningar (LN-04 och LN-06) blir skrivbordet snabbt en sekreterare med en extra plats för lagring av skolmaterial eller ett toalettbord för flickor i alla åldrar.
Bokhylla med höga hyllor kan användas som hembibliotek - det kommer att passa en riktigt stor samling böcker och visar andra intressanta saker. Den rymliga bottenlådan är ett extra, lättillgängligt förvaringsutrymme. Det gör att du snabbt kan nå sina avlägsna hörn. Barners inredning i form av små kransar eller klimatbelysning kommer enkelt att komplettera klimatet i tjejens rum.
En säng med en bekväm hylsmadrass kan utrustas med en eller två rymliga lådor för sängkläder och andra tillbehör.

 

pixel