SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hängmattor

( antal produkter: 4 )
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Filter: färg

Hängmatta med stativ - den bästa vilan

Hängmattan var förknippad med absolut avkoppling och lycklig tid tillbringad i naturen. Och mycket bra! Oavsett om det är en fristående hängmatta eller om den till exempel ska hängas på ett träd - har den alltid en lätt konstruktion och intim karaktär.
Trähängmatta för trädgården - med en styv struktur och finns med stativ - kan också stå på verandan. Du behöver inte fixa det permanent, så vi har friheten att flytta den till olika platser. Vanligtvis innehåller satsen en tjock kudde, vilket avsevärt ökar komforten för vila. Men camping hängmatta eller en snöre med stolpe kräver en speciell plats att hänga på den - på balkongen, terrassen eller mellan träd. Vissa modeller finns dock med en ram, vilket eliminerar behovet av ordentligt förberett utrymme.

Sova i hängmatta är en bra idé

Hängmatta vi har att erbjuda är indelade i flera grundläggande grupper. En mexikansk (eller colombiansk) hängmatta är populär. Dess mångfärgade och materialfinish är sammanflätad med strängar. Detta är en hängande hängmatta som kan placeras på ett rack. Däremot är den brasilianska modellen verkligen en hängmatta. Den innehåller ett tygduk och en stång, med vilken hela kan hängas under ett tak eller ett träd. Den sittande naturen med en sådan design gör den till en slags hängmattstol, som också fungerar som en del av en möbelset på terrassen, och till och med en hemmöbler.

Hängmatta stativ

Ämnet diskuterades mer detaljerat i guiden för att köpa en hängmatta. En trädgårds- eller rumshängmatta är en struktur som inte alltid är avsedd för en person. Vissa produkter har karaktären av en dubbel - perfekt för ett par. Annars kommer också en modell för ett barn att utformas, som bör konstrueras på ett sådant sätt att man förhindrar att oavsiktligt faller ut.

Köpa hängmatta i stil

Onlinebutiken Selly Home är det bästa stället där du kan köpa hängmattor. Vi erbjuder billiga hängmattor från tillverkaren såväl som exklusiva och moderna produkter. Här hittar du både små och stora hängmattor, vi erbjuder också skräddarsydda produkter. För att göra det bästa valet, se foton och kundrecensioner innan du köper. På Selly Home hittar du färdiga produkter för din trädgård, terrass och tomt. För att underlätta din installation tillhandahåller vi manualen i en pdf-fil på vår webbplats. Vi erbjuder alltid de bästa priserna. Kontrollera kampanjer och försäljningar och gör inköp i avbetalningar!

pixel