SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Rave

( antal produkter: 14 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Snygga möbler till vardagsrummet Rave

Letar du efter moderna vardagsrumsmöbler? Vill du att de ska vara eleganta och funktionella på samma gång? Möbelkollektionen Rave är vad du letar efter! Möbler från Rave-kollektionen finns i två färgvarianter. Vikingaek och beige är en subtil kombination av modernitet och originalitet. Möbler i svart och hantverksek kommer dock att locka uppmärksamheten från älskare av originalinredning. Dessutom reflekterar användningen av fronter med spår vackert ljus och skapar effekten av en 3D-struktur. Mattsvarta handtag och smala metallben i samma färg ger extraordinär lätthet. Möblerna är gjorda av massiv laminerad skiva, som är mycket lätt att rengöra. I kollektionen finns byråar, tv-skåp och ett soffbord.

Organisation och lagring

Byrå från Rave-kollektionen finns i fyra varianter, så de kommer att passa perfekt in i de flesta interiörer. Tack vare det stora antalet hyllor och lådor kan den rymma alla nödvändiga saker, till exempel servis eller dokument. Användningen av gångjärn och styrningar med ett tyst stängningssystem gör det trevligare att använda möblerna.

Vardagsrummet ska ha ett soffbord där du kan dricka ditt favoritkaffe. Det snygga soffbordet har ett öppet urtag och två lådor med kullagrade styrningar där vi kan gömma nödvändiga tillbehör såsom fjärrkontroller eller skivor. Ett annat oumbärligt element i vardagsrummet är ett TV-skåp, vilket gör att du kan organisera utrymmet bredvid TV:n. TV-skåp från Rave-kollektionen finns i två storlekar, så det finns plats för dem i ett vardagsrum av valfri storlek.

pixel