SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Fåtölj med fotpall

( antal produkter: 17 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Fåtölj med fotpall i vardagsrum

Drömmer du om riktigt bekväma vardagsrumsmöbler? Kolla in vår kollektion av snygga fåtöljer i olika stilar och upplev en helt ny typ av bekvämlighet och stil! Gillar du att lägga sina ben någonstans när du sitter och kopplar av i en fåtölj? Att använda en vanlig stol eller sittpuff från en annan kollektion ser inte elegant ut, eller hur? Vi har den perfekta lösningen. Välj en av uppsättningarna som vi föreslår - fåtölj med pall - i vilken du kommer att känna dig bekvämare än någonsin! Dessutom kommer en sådan fåtölj säkert imponera på dina gäster. Ännu viktigare är att sådan modern fåtölj med pall är perfekt om man vill skapa ett extraordinärt och unikt utseende på din interiör. Fotpall kan också fungera som en extra sittplats om det behövs. Välj en fåtölj med fotpall och funktionaliteten kommer alltid att gå hand i hand med utmärkt komfort och unik stil!

Fåtölj med fotpall - funktionalitet och stil

En sådan möbel kan hjälpa dig att upprätthålla ordning och reda i vardagsrum. Om du väljer en ergonomisk fåtölj med ett utdragbart fotstöd, kan du använda fotstödet bara när du behöver det. Tack vare den här förmågan kan du spara något utrymme i rummet. Dessutom kan det överraska gästerna. Om någon säger att de skulle vilja gärna koppla av kan du överraska dem genom att dra ut fotstödet! Det är både en bekväm och snygg lösning. Varje fåtöljer med fotpall från vår kollektion är tillverkad av material av högsta kvalitet. Tack vare det kommer du inte att oroa dig om fåtöljens skick i flera år. Som du ser har fåtöljer med fotstöd väldigt många fördelar. Dessutom har många av fotpallar gömd förvaringsutrymme som är väldigt funktionell. Fotpallar kan också vara praktiska om man behöver att nå någonting som är placerad högt uppe. Så varför vänta? En fåtölj med utfällbart fotstöd eller en fåtölj med fotpall är både en bra investering. Skapa komfort och ett snyggt inredningselement för sig själv och din familj. Det är allmänt känt att en god vila påverkar gott humör. Vänta inte och välj en fåtölj med fotstöd från vår samling!

Snygg och praktisk fåtölj med fotpall

När man kommer hem efter en stressig och tröttande dag på jobbet är en fåtölj med fotpall den perfekta lösningen. Medan man sitter i sådan fåtölj kan ben slappna av och man kan njuta av sin favoritbok eller TV serie.
Tack vare fåtölj med fotpall är det mycket mysigare att titta på tv, och kaffet smakar ännu bättre än vanligt. Oavsett om fåtölj med pall är platserad i närheten av soffan eller långt ifrån den, kommer fåtöljen att presentera sig perfekt i interiören och ge den en extremt originell karaktär. Kombinationen av modern stil och funktionalitet orsakar att fåtölj med fotstöd ska se perfekt ut i både vardagsrum och sovrum.

Fåtölj med fotpall i vårt erbjudande

Vilken fåtölj med fotpall du bestämmer dig att köpa beror inte bara på din ekonomiska kapacitet, utan också på hur mycket utrymme ditt rum har. Om du kommer inte att använda en fåtölj med fotstöd så ofta kan du framgångsrikt välja en liten fåtölj, som kommer inte att ta upp för mycket plats, vilket är särskilt viktigt när det gäller rum med inte så mycket utrymme.
Vill du kanske ha en stoppad fåtölj med fotstöd i skandinavisk stil? Eller vill du kanske en mer modern modell? Vårt sortiment innehåller många attraktiva produkter. Vi har också många olika skinnfåtöljer , vilka är tillverkade av ett syntetisk material som ser precis så elegant ut som naturläder men naturligtvis är mer miljövänlig.
Justerbart ryggstöd, bekväm sits och utdragbart fotstöd är de största fördelarna av sådana fåtöljer. Tack vare de olika funktionerna som våra snygga fåtöljer har, kan du anpassa dem till dina behov så att de kommer att ge en otrolig komfort. En bekväm fåtölj med fotstöd är därför ett bra förslag för alla som tycker om mysiga kvällar hemma.

Fåtölj med fotpall i huvudrollen - arrangemang av ett vardagsrum

Fåtölj med fotstöd placeras oftast i vardagsrum, där den kan skapa ett avkoplingsområde. Den är ofta beläget mittemot TV: n och ibland står det i ett hörn, där man brukar läsa böcker och tidningar.
Var annars kommer fåtölj med pall att fungera? En modern modell tillverkad av fuktbeständiga material - särskilt rotting - skulle kunna vara ett bra tillägg till din terrass eller veranda. Att koppla av utomhus i en fåtölj är ett bra sätt att tillbringa sommarkvällar.
Fåtöljer med fotstöd är perfekta för interiörer dekorerade på många sätt. Fåtölj med fotpall kommer att matcha den engelska stilen perfekt. Väldigt mycket beror på möbeltyg , vars färg och mönster avgör tillhörigheten till den skandinaviska, klassiska eller moderna stilen.

Hur att välja en bekväm fåtölj med fotpall ?

Med tanke på de olika behoven och kraven av våra kunder, i vårt erbjudande har vi klassiska fåtöljer med fotstöd vilka är både snygga och praktiska. Vårt stort erbjudande har också många olika fåtöljer som ska passa till många olika interiörer.
Alla fåtöljer som finns i vår butik kännetecknas inte bara av estetik utan också av en hög kvalitet av material som fåtöljerna är tillverkade av. Erbjudna modeller har stabila ramar och bekväma armstöd och ryggstöd, som ökar komforten. Några av våra snygga fåtöljer har också ett justerbart ryggstöd.
En fåtölj med fotstöd ska inte bara se bra ut, utan framför allt vara funktionell och uppfylla dess användares krav. Det är värt att ge akt på sätets höjd och djup. Se till att fåtöljens material är lätt att rengöra. Det är särskilt viktigt i interiörer som är bebodda av personer med allergier, barn och djur. Du ska också tänka om materialet känns behaglig vid beröring .

Fåtölj med fotpall - avkopplingen du förtjänar

En fåtölj är en möbel i vilken man vill koppla av efter en tröttande dag på arbetet. Oavsett om du gillar att slappna av i vardagsrum eller i sovrum måste du utrusta rummet med möbler som ska ge dig nödvändig komfort. I vårt erbjudande kommer du inte att bara hitta en fåtölj med pall, utan också andra bekväma möbler som ska hjälpa dig att koppla av. Vi erbjuder också tillbehör som extra belysning, dekorativa kuddar och fluffiga mattor som kommer att göra din avkoppling ännu bättre.

pixel