SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Klädhängare

( antal produkter: 18 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Klädhängare trä - alltid en klassiker!

Det finns inget hem där det inte finns några galgar. Sedan århundradets gryning är de den bästa lösningen för att förvara kläder utan att krossa och ger bättre ventilering av kläder än när du lägger dom på hyllorna. Selly Home erbjuder ett extremt brett utbud av hängare: trä klädhängare, hängare på hjul, fristående, vägg, barns såväl som vägg-, källar- och garagekrokar. I våra butiker hittar du galgar som tillgodoser dina behov. De mest populära är träklädhängare - varför? Det är tydligt - deras färg "passar" perfekt med alla andra färger. Deras universella färg är en stor tillgång också för att enkelhetens färg balanserar subtila former - till exempel de som liknar träd. Fashionabla och funktionella!

Klädhängare vit

Först och främst måste detta tillskott vara tillverkat av fasta material av god kvalitet. Detta påverkar inte bara estetiken utan också uppfyllandet av alla praktiska funktioner. Utan tvekan utsätts vägghängaren för ofta, intensiv användning. Gäster och hushållsmedlemmar hänger kappor, jackor, sjalar och andra plagg där. Inte bara på vintern .Om vi nu pratar om vinter - ta hänsyn till det faktum att jackor fortfarande kan vara våta efter kontakt med snö.. Materialet kan inte förstöra, förlora färg eller deformeras. Vårt erbjudande inkluderar endast noggrant utvalda produkter som vi testat i ovannämnda miljö. Våra vita galgar är täckta med ett skyddande skikt som gör att du inte behöver oroa dig för galgarens skick efter kontakt med våta ytterkläder. Anmärkningsvärt är också klädhängare svart eller silver - oftast valt för interiörer i modern stil. Det är värt att se till att en typ av tillbehör härskar i interiören - tack vare detta kommer interiören att vara konsekvent och elegant.

Klädhängare vägg hall

Nästa sak är monteringsmetoden. Oavsett om det är en trähängare, eller kanske andra råvaror är inblandade - montering bör vara enkel, intuitiv och säker. När man först monterad dom på väggarna måste man vara säkra på att inga obehagliga överraskningar kommer att hända. Det är därför vi tittat noga på hängarnas fästelement och undersöker deras uthållighet.

Klädhängare barn

Du kan inte dölja att vägghängare ... De är helt enkelt slående. Är det fel? Absolut inte! De kan bli grunden för ett unikt arrangemang - ett smakfullt tillägg till resten av rummet. Till exempel kommer trähängare i klassiska nyanser att ge en värme i korridoren och göra interiören mer mysig. Ett intressant trick är också användningen av kontrasterande färger. Du kan fästa en mörk hängare på de ljusa väggarna och vice versa. Det är värt att kontrollera om skuggan matchar nyanserna av andra tillbehör och element - lampor, dörrar, bilder eller till och med golvet. Vår klädhängare-ladugård förtjänar verkligen vår uppmärksamhet! Ett brett utbud av färger och mönster säkerställer att du väljer den perfekta modellen för ditt barn.

pixel