SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hallmöbler

( antal produkter: 19 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hallinredning - skoskåp smalt

Designen i korridoren bör vara genomtänkt. Det här är platsen där du förvarar annan utrustning, ytterkläder eller skor. Skor som ligger overall ser inte finte ut. Det är värt att köpa ett skoskap som passar dem alla. I vårt erbjudande hittar du också möbler för entrén. Välkommen!

Skoskåp spegel - Vilken ska jag välja?

Evig rot i korridoren försvinner efter att ha köpt skoskåp. Skåpet är det perfekta möbelet för skoplagring, vilket visar sig vara ett måste när man pratar om familjelägenheten. När gästerna kommer på besök, blir barrikaden av skor ogenomtränglig. Skohylla med bänk är ett funktionellt och intressant förslag. Skoskåp ger enkel tillgång till skor och blir en intressant dekor i lägenheten. Intressant är skoskåp med spegel, som passar in i varje hall. Billiga skoskåp för varje ingång. Kolla!

Smart skoförvaring

Att ha lite utrymme i hallen är mångas problem. Försök att hitta en liten skohylla. Det sparar mycket utrymme. Små skoförvaring kan vara ett intressant innslag i möbleringen i hallen. En modern lösning är hängande skohylla. Sådan förvaring av skor kommer att intressera alla bli derför inspirerad av Selly Home! Entremöbler - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Skoskåp vit eller svart

Det viktigaste är att skåpet passar in i inredningen og kan förvara många skor. Svart skåp passar perfekt i alla hallar. En vit möbel passar in i en liten hall. Det kommer att introducera mer ljus och visuellt förstora det.

pixel