SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barn möbler - Story

( antal produkter: 14 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Pris
-

Möbler till barnrum - Klassisk kollektion STORY

Låt dina arrangemang njuta av en ljus och mysig karaktär. Harmonisk kombination av klassisk vit i företag med ekstoppar och knoppar, gör interiören extremt charmig. Den solida funktionaliteten skapar många arrangemang, tack vare vilken du enkelt skapar ditt drömutrymme. Story är mångsidighet, som ger till skrivbordet toppar, rymliga garderober och kistor, sängar med lådsystem och avsluta möbler med hög kvalitet laminerad kartong garanterar snygga möbler i flera år. Story-samlingen skapades av passionen för Provence-Provence och behovet av komfort, vilket gör det möjligt att skapa omfattande och originella arrangemang. Garderob till barn på sitt bästa!

Barnrum dekoration - intressant stilistik

Alla älskar rymliga interiörer, och kvinnor har också en sådan touch av romantik. Det är därför varje tonåring kommer att tycka om Storys ungdomsmöbler. Det är också ett utmärkt val för alla som älskar provencalsk stilistik. Du kan bryta den här klassiska stilen med moderna tillägg, t.ex. i form av självlysande stjärnor till barners.

En sådan prestation är STORY barnrums inredning

Det som först märks, titta på möbler från Story-samlingen, är en solid och elegant prestanda. De räfflade fronterna har kombinerats med mjuka vita ytor, och hela är kompletterat med bordsskivor och applikationer i Nash Oak-färg och rund plasthantering som perfekt efterliknar trä. En sådan duett kommer perfekt att komplettera grått barnrum. Anmärkningsvärt är förlängningarna med en vågig finish, vilket ger samlingen en romantisk anteckning. Alla fastämnen är gjorda av solid och hållbar laminatbräda. Design, som möbeltillverkaren tog hand om, ger uppställningen av ljusstyrka inte bara tack vare färgerna, men också grunden för fastämnena på benen.

Inredning barnrum inspiration

Story möbler kommer att glädja främst unga kvinnor. Förutom sängen med möjlighet att ansluta sig till honom lådor och hyllor, med kistor, hyllor och en garderob och nattduksbord, eftersom det finns ett skrivbord, som lätt kan skapa fåfänga. Allt du behöver göra är att välja en topp med en spegel. En multifunktionell låda som både är ett extra förvaringsutrymme och en plats kan också vara användbar. De andra elementen är ett soffbord med en lådan och ett RTV-skåp. Alla dessa klumpar till ett tonårss sovrum kan också användas i ett traditionellt inredat vardagsrum. Story möbler kan kombineras perfekt med en distinkt tapeter med ett geometriskt eller prydnadsmönster, samt en vitmålade vägg i en minimalistisk inredning. Enkelhet är en fördel här, för tack vare detta kan du ge din samling ett visst tecken genom att välja rätt tillbehör.
Sådana litet barnrum smarte lösningar kommer definitivt att fungera i ditt hem.
Alla Story möbler finns i vår online möbelaffär. Med oss ​​skapar du en avkopplande inredning i ljusa färger! Story är kreativa barnrum till hands.

 

 

 

 

 

pixel