SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Matsal Inspiration - Modern Matsal

( antal produkter: 141 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Matsal Inspiration

Matsalen är ett rum där hela familjen samlas. Och även om livets takt ibland gör det svårt äter vi måltider tillsammans, och vi kan ta det lugnt. Tyvärr kan inte varje lägenhet eller hus tilldelas ett separat rum bara för matsalen, men som regel hittar du ett rum som kommer att uppfylla denna uppgift. Vårt erbjudande innehåller lösningar som fungerar bra i ett större och mindre utrymme. Hur man väljer ett bord, stolar och annan utrustning? Vi kommer att försöka skapa den perfekta moderna matsalen.

Matbord - form, storlek, material

Rektangulära bord är den mest universella lösningen. De ser bra ut både i stora separata matsalar, såväl som i små rom som vanligtvis finns mellan köket och vardagsrummet. Det är uppenbart att det område som anges för matsalen bestämmer storleken på bordet. Det bör dock också anpassas till antalet personer som äter måltider tillsammans. En mycket bra lösning, oavsett form av bordet, är möjligheten att förlänga det. Vi inviterar gäster, organiserar fester, firar högtider och andra tillfällen. Bortdets kvadratiska form ser bäst ut i små rum eller i ett litet område. Runda bord är dock en mycket bra lösning både i små och stora rum. Om matbordet kommer att vara i köket är det värt att överväga att köpa ett bord som är fäst vid väggen. Det blir möjligt att fälla ihop det efter ett måltid och skapa ett större arbetsutrymme på detta sätt. Man bör också komma ihåg att för att alla ska trivas vid bordet måste man ha till sitt förfogande ca 60 cm av bordskivan så att man lätt kan äta en måltid. Du borde också välja bordshöjd till stolens höjd, fast det här problemet kommer inte att finnas när du köper möbler från samma samling, eftersom designerna redan har tänkt på det. Materialet som ska läggas till bordet måste matcha den stil där rummet ska dekoreras. De mest traditionella träborden passar nästan in i alla interiörer, både modern och klassisk stil. Litet matbord, vilka toppar är gjorda av glas, bord med metallben ser bra ut i moderna och minimalistiska interiörer. Eftersom de ger intryck av ljusa möbler ser de bra ut i mindre rum eftersom de inte överväldigar allt.

Matsalsstol i en unik stil

Tydligen tycks stolarna vara svårare att välja än ett bord. Detta är dock inte sant. Dessutom är den här säsongen ett mode för stolar i en helt annan stil än ett bord. Om det finns fyra stolar i matsalen behöver de inte vara samma. Det är dock inte lätt att välja stolar i olika stilar som ser bra ut, därför följer de flesta det normala och väljer stolar för stilen på rummet. Möbelproducenter som erbjuder mötessamlingar kommer också till nytta, och i var och en av dem finns artiklar för en familj som kan kombineras. Matbord 6 personer och mycket mer hittar du i vårt erbjudande!

 

 

pixel