SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Klappstolar

( antal produkter: 1 )
Filter: färg

Klappstolar billiga, det vill säga stil och funktionalitet

Universella fällbara trädgårdsstolar finns i Selly Home på stabila pulverlackerade ramar. Denna typ av trädgårdsstolar är den mest valda modellen. De är bekväma och praktiska, ofta fyllda med en svamp. Perfekt för specialevenemang. Perfekt för en balkong: lätt, slitstark och funktionell - det tar lite utrymme när det är vikta. Praktiska till ett lågt pris.

Klappstol trä

I livet är det bäst att vara beredd på olika situationer. Du vet aldrig vad som kommer att hända dig på ett ögonblick. Oanmeldda gäster kan också vara en överraskning. Om du inte har en stor lägenhet, där det finns ett hörn, fåtöljer, ett stort bord och ett dussin stolar, och du har en hel massa gäster på huvudet, kan du ha problem. I denna situation är hopfällbara stolar en bra lösning, som till exempel kan döljas i källaren eller vinden och vid behov veckas ut. Tillverkad av trä är det en extra garanti för hållbarhet och intressant stil.

Fällstolar - balkong möbler

Tack vare hopfällbara stolar kommer ditt rum inte att se ut som ett konferensrum varje dag. Fällbara stolar är kanske inte de mest bekväma möblerna när vi bär stickade klänningar, eftersom de vanligtvis är gjorda av plast eller trä, men inte alla gäster är välkomna. Fällbara stolar fungerar fortfarande mycket bra, till exempel på en balkong eller en terrass, som du kan använda för vattentorkning varje dag, och det finns inget utrymme för vanliga stolar. Tack vare hopfällbara stolar som Seletti-varumärket kommer du att vara beredd på alla evenemang.

pixel