SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Coola bokhylla barnrum

( antal produkter: 24 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Bokhylla barnrum - väggdekoration

Bokhylla för ungdomsrum är en stor utmaning för möbeldesigners. De kan inte ta upp för mycket utrymme för barnet att leka, samtidigt som de kunna uppbevara många saker för barna. Du ska kunna uppbevara böcker, cd-skivor och även ljudutrustning i dem - tack vare detta kommer ditt barn alltid att ha alla viktiga saker till hands. Selly Home erbjuder många produkter från kategorin reoler till ett barn- och tonåringsrum. De är också funktionella, originala och eleganta. Bokhylla barnrum är ett ämne av många vi kunde skriva om fördelarna med att ha denna möbel i ett barrum.

Rom på loftet? Låg bokhylla

När vi organiserar möblerna på vinden, inser vi snabbt att ett sådant rum kräver eftertänksam shopping. En liten bokhylla är nästan ett måste för föräldrar som vill att deras barn ska lära sig organisation och ordning från en tidig ålder. I den smala bokhyllan kan barnet plassera leksakerna. Vi garanterar att denna typ av möbler hjälper dig att behålla ställningarna. Vänta inte, hitta din dröm låga bokhylla i vår webbutik.

Bokhylla inspiration - Hur man anpassar bokhyllans färger till inredningen?

För en bra bokhylla design är naturligtvis färgerna på möblerna avgörande. Införandet av ett par komplementära färger kommer att diversifiera och göra interiören mer dynamisk. Men om de används i lika stora mängder kan spänning också uppstå. Låt en av dem dominera rummet i ett förhållande av minst 3 till 1 eller använd en neutral, t.ex. grå eller vit bakgrund. Bokhylla ek är det vanligaste valet av en enkel anledning - träets färger fungerar bra i kombination med många andra färger. Dessutom kan det ordnas perfekt i ett klassiskt men modernt barnrum. Vit bokhylla är en annan ofta vald färg. Det anpassar sig till miljön och sakerna som nämnts tidigare. Till skillnad från vit kan en svart bokhylla se lika bra ut i ett barnrum som en i ljus nyans.

pixel